Oletko hyvällä asenteella varustettu Full Stack Devaaja?

Haemme Happit tuotekehitystiimiimme laatutunkkausta pelkäämätöntä ja kokenutta seniortunkkaajaa eli -koodaajaa, joka rakastaa uuden oppimista sekä itsensä, että tiimin haastamista. Seniorina odotamme sinun näyttävän mallia muulle tiimille ja tukevan nuorempia kehittäjiä työssään ja kehittymisessä.

Uskomme tiimissä vahvasti, että oppimista tulee tukea kontekstissa ja tuotteemme Happit, lunastaa tämän verkkopohjaisten sovellusten osalta. Oppimisen lisäksi pelillistäminen on avainsanoja, mitä pyrimme tuotteessamme hyödyntämään oppimisen vauhdittamiseksi ja tukemiseksi.

Tiimimme hyödyntää tuotekehityksessä Microsft Azure-pilvipalveluita ja sekä teknologioita, kuten React, Redux, Node.js, ASP.NET Core, SQL ja NoSQL-tietokantoja, Git ja Visual Studio Team Services. Jatkossa tulemme myös vahvemmin hyödyntämään meillekin uusia teknologioita, kuten Seneca, GraphQL ja kontteja. Näiden lisäksi luvassa on myös botteja, koneoppimista, kognitiivisia palveluita ja vaikka mitä. Toivommekin, että edellä mainitut teknologiat ovat sinulle mahdollisesti jo tuttuja tai olet halukas oppimaan sekä hyödyntämään näitä työssäsi osana tiimiämme.

Miksi Cloudriven?

Vastapainoksi osaamisellesi ja ajallesi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, hyvin matalan organisaatiohierarkian, kunnon työvälineet ja sekalaisen joukon mahtavia työkavereita. Olemme uuden työn sanansaattajia, joten tiedämme harvinaisen hyvin, että työ ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kuitenkin osaamme arvostaa niitä hetkiä kun kokoonnumme porukalla toimistolle, purjeveneelle tai vaikka lounaalle ja työpäivän päätteeksi myös yhteisiin tiloihimme muutaman huurteisen äärelle.

Lounasetumme on suurin piirtein paras mitä on tarjolla ja myös liikuntaetujen suhteen osaamme olla hyvin kannustavia. Onpa joku joskus kehaissut myös toimistomme sijaintia Kampissa. Ovat varmaan olleet niitä jotka tulevat metrolla suoraan alakertaan.

Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin työpaikan, jossa kasvat ammattilaisena. Opit lisää paitsi teknologiasta, myös busineksesta ja hyödyllisistä ajattelutavoista. Businessajatteluun kykenevän kehittäjän työtä eivät nimittäin robotit vie.

Liity meidän tiimiin! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@cloudriven.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työyhteisönä antaa:

Niklas Engblom, niklas@happit.com

Hakemus: rekry@cloudriven.fi

Sijainti: Kamppi Helsinki

 Cloudriven Oy

Cloudriven on ketterä asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan kilpailukykyä uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät asiakaskokemuksen ymmärtäminen, organisaation vuorovaikutteisuus sekä henkilöstön motivointi uudella tavalla.

Lopulta uskomme, että intohimoiset työntekijät synnyttävät erottuvimmat asiakaskokemukset. Digitalisaatiota ja kannustavaa johtamista hyödyntämällä autamme asiakkaitamme panostamaan ihmisiin yrityksensisällä.