Iso vai pieni? Hyppy uuteen kannattaa.

Tätä pohdintaa jouduin tekemään kun olin vaihtamassa työpaikkaa vain tovi takaperin. Nimeni on Ari Ijäs ja aloitin työni viime viikolla Digital Advisorina Cloudrivenillä. Olin työskennellyt Microsoftilla lähes yhdeksän vuotta ja mietin kovasti sopeudunko enää pieneen yritykseen. Muutto merenrannalta valtavasta lasipalatsista Helsingin keskustan Sähkötaloon arvelutti kovasti, mutta miten sitten kävikään…

Vaikka olen ollut vasta lyhyen ajan Cloudrivenillä, pystyn toteamaan, että tunnen oloni jo nyt kotoisaksi. Kaikki ovat ottaneet minut lämmöllä vastaan ja auttaneet minkä töiltään ovat ehtineet. Kiirehän myös täällä vaikuttaa olevan. Samalla innovointi on jatkuvaa ja asiakastoimitukset rullaavat tehokkaasti eteenpäin. Uusia asioita ja ideoita ponnahtaa pintaan koko ajan eri viestinnän foorumeissa ihmisten niihin ketterästi tarttuen.

Mietin jo itsekseni, että miten saisin kaikki talon tavat ja käytännöt nopeasti omaksuttua, kun kaikilla on kova meno päällä, enkä halua olla koko ajan häiritsemässä kysymyksilläni. Ei mennyt kuin hetki ja sain sähköpostiini linkin, josta pääsin Cloudrivenin digitaaliseen perehdytyskoulutukseen. Sieltähän ne kaikki tarpeelliset tiedot löytyivät, hyvin organisoituina ja helposti lähestyttävinä videoina. Kuulin myöhemmin että perehdytyskoulutus on toteutettu Cloudrivenin omalla TrainEngage-tuotteella, jota myös yrityksen asiakkaat käyttävät erilaisiin digitaalisiin koulutustarkoituksiinsa.

Muutenkin olen innostunut Cloudrivenin tuotteista ja tarjoomasta. Työn digitalisoituessa on hienoa olla mukana kehittämässä organisaatioiden keinoja rakentaa vuorovaikutteisempia työyhteisöjä ja tätä kautta parempia kokemuksia heidän asiakkailleen. Valinta työpaikkana omalla kohdallani oli tässä tapauksessa siis lopulta varsin helppo. Tiesin, että talossa on paljon tuttuja, mutta ennen kaikkea konkareita, joilta löytyy pitkä historia alan keihäänkärkiyrityksissä. Yhteenlasketut työvuodet alalla menee helposti yli sadan vuoden. Tässä ajassa ehtii kehittyä paljon arvokasta näkemystä, ennen kaikkea asiakkaan haasteisiin ja innovointikulttuuri näkyy ja tuntuu jokapäiväisessä tekemisessä.

Ensimmäisten työpäivieni jälkeen fiilis onkin siis todella hyvä. En haikaile yhtään ison firman perään, Cloudriven on juuri sopiva!