Cloudriven voittoon SharePoint HPR:n 2016 paras SharePoint ja Office 365 demo-kisassa

Taas oli se aika vuodesta, kun digi-väki kerääntyi yhteen Suomen laajimpaan Sharepoint- ja Office 365 tapahtumaan, Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaariin. Meillä Cloudrivenillä oli ilo päästä myös haastamaan kollegoita ja yleisöä maineikkaassa Paras SharePoint / Office 365 demo-kisassa – ja niinhän siinä kävi, että poika tuli kotiin.

Osallistuimme kisaan käyttäjiä kannustavalla TrainEngage Embed valmennusteknologialla. Lupauksenamme oli luoda käyttäjää aktivoiva, ikivihreä intranet-ohjeisto vartissa. JP Wirta, Head of Modern Work ja Antti Jokinen, Chief Technology Officer lunastivat lupauksensa ja esittivät, kuinka kuka tahansa ”Pekka Perusjätkä” voi luoda elävät ja monipuoliset käyttöohjeet suoraan Sharepoint-käyttökontekstiin, jotka ovat helposti käyttäjän kulutettavissa.

Demon päätteeksi Cloudriven huudettiin ylivoimaiseen voittoon. Huutojen karkeloimana voittoakin makeampaa on saada vahvistusta siitä, että olemme tärkeän ja ajankohtaisen asian äärellä mullistamassa tapoja, joilla ihmisiä koulutetaan. Nopeasyklisessä kehityksessä perinteinen organisaatiokoulutus on ajautunut haasteisiin. Kontekstiin sidotulla ja käyttäjää tukevalla koulutuksella voidaan saada henkilöstö tuottavaan työhön jopa 3 kertaa nopeammin ja säästää kuluista 90%. Tätä sanomaa jaamme mielellään auttaaksemme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme menestymään.

Katso video demosta, kuinka intra-ohjeet luodaan alle vartissa:

Yleisön lisäksi kiitokset myös hyvästä skabasta kilpakumppaneille: Sulava, Applaz ja Microsoft!

TrainEngage Embed on yrityksille saatavissa oleva SaaS-palvelu. Lisätietoa ratkaisusta antaa mielellään:

JP Wirta, Head of Modern Work 

+358 50 529 1992

jp.wirta@cloudriven.fi

Katso myös, millaisia tunnelmia aihe herätti lokakuun Kannustava intranet -seminaarissamme