Cloudrivenille iso annos Azure-osaamista

Diplomi-insinööri Terho Antila on nimetty Cloudrivenin Azure liiketoiminnan vetäjäksi ja tulee vastaamaan räätälöidyn sovelluskehityksen kehittämisestä. Terho tulee vahvistamaan myös Cloudrivenin johtoryhmää.

Hän siirtyi Cloudrivenille Innofactorilta, jossa hän toimi Azure-arkkitehtina. Ennen Innofactoria Terho on työskennellyt Bilotilla, jossa hän on vastannut mm. SAP järjestelmän päälle Microsoftin teknologioilla toteutetun tuotteen suunnittelusta ja kehityksestä.

Terho kommentoi, “On ilo päästä osaksi Cloudrivenia ja kehittämään räätälöityjä sovellusratkaisuja kovien ammattilaisten joukkoon. Tunnen entuudestaan muutaman Cloudriveniläisen, joten hyppy uuteen rooliin tuntuu luontevalta. Uskon vakaasti, että täällä mm. Power Platform ja Azure -tekemisen kehittämiselle on erinomaiset lähtökohdat.”

Antila kirjoittaa aktiivisesti blogiin ja kiinnostuu aina puhuttaessa IoT:sta, koneoppimisesta sekä tekoälystä. Ihmisläheisenä esimiehenä sekä liiketoiminnan vetäjänä tunnettu Terho pyrkii välttämään viimeiseen asti turhaa byrokratiaa ihmisten välisten suhteiden ja palautteen annon osalta.

Hän kertookin haluavansa viestiä omalla toiminnallaan sellaista yrityskulttuuria, jossa sparraillaan ja jaetaan mielellään omaa osaamista. Tämä on myös Cloudrivenin yrityskulttuurin kannalta olennainen osa. Porukkaan toivotaan kovan ammattilaisuuden lisäksi hyviä tyyppejä, jotka täydentävät toinen toistaan.

Tämän tietää myös Toimitusjohtaja Matti Vesterinen, joka kommentoi nimitystä: “Terho on tärkeä osa Cloudrivenin kasvutarinaa. Haemme jatkuvasti uusia osaajia ja hyviä tyyppejä kasvavaan kehittäjien tarpeeseen. Yksi kasvumme moottoreista on Azure liiketoiminta sekä räätälöity ohjelmistokehittäminen ja Terhon aikaisempi kokemus sekä juuri oikea osaaminen Azure sekä Power Platform -alustoilla takaavat hyvän suunnan kehitykselle. Ennen kaikkea pystymme tarjoamaan apua kasvavaan räätälöinnin tarpeeseen asiakkaillemme ja palvelemaan heitä entistä paremmin. Myös huippu-osaajiemme verkosto vahvistuu ja tukee yrityskulttuuriamme reiluna työnantajana sekä kumppanina.”

Cloudriven toivottaa jälleen uuden hyvän tyypin ja kovan luokan ammattilaisen tervetulleeksi joukkoonsa!

Lisätiedot:

Matti Vesterinen, Toimitusjohtaja
+358 40 772 5703
matti.vesterinen@cloudriven.fi

Terho Antila, Lead Azure Consultant, Räätälöity ohjelmistokehitys
+358 40 849 1032
terho.antila@cloudriven.fi

Katso avoimet tehtävät

Dynamics Solution Architect

Dynamics CRM sovellusarkkitehtinä tulet työskentelemään Dynamics 365 projekteissa sovellusarkkitehtina ja vastaat projektien teknisestä läpiviennistä. Osallistut myös Dynamics 365 projektien myyntivaiheeseen teknisenä myynnin tukena.