Cloudrivenille torjuntavoitto Louna-Jukolassa

Cloudrivenin pelkäämätön Jukola-joukkue, digiajan hengessä nimetty cloudriven.fi (#1299), otti Paimion Louna-Jukolassa komean torjuntavoiton, vaikka sijoitus hieman putosikin viime vuodesta. Joukkueen sijoitus oli tänä vuonna 1306.

Cloudrivenin tämän vuoden Jukola-matkaan mahtui vastoinkäymisiä. Ykkösjoukkueen viidennen osuuden luottosuunnistaja Anu ”Sisu” Nevalainen sairastui ennen kisaa, eikä uskaltanut riskeerata alkavan kesäkauden muita koitoksia Jukolan tähden. Selvästi pettynyt Nevalainen oli kuitenkin tyytyväinen kuluneeseen harjoituskauteen ja osallistui Jukolaan huoltojoukoissa.

”Kuljetin joukkueen teltalle onnistumisen kannalta välttämättömiä varusteita, kuten allergialääkkeitä, retkituolin ja riippumaton. Näin kannoin oman korteni kekoon, vaikka harmittaahan tuo, että ei päässyt juoksemaan”, Nevalainen kertoo.

Vain muutama tunti ennen juoksujärjestyksen ilmoittamista kisaorganisaatiolle Nevalaisen osuuden juoksijaksi varmistui Benjamin ”Bennu” Ilvonen, joka suoriutui vaikeasta tehtävästään mainiosti. Bennun osuudella joukkue voitti huikeat 52 sijaa.

Koettelemukset jatkuivat heti lähdön jälkeen lauantaiyönä, kun monivuotiselle laina-ankkurille, Solteqin projektisankari Mikko Roiniselle nousi yllättäen korkea kuume. Todettuaan tilanteen joukkueen kapteeni, teräsmies Tuomas Kesti teki vaikean, mutta rohkean päätöksen: Roininen ei juoksisi aamulla. Omia energiatasojaan ja luonnonvoimia uhmaten kapteeni Kesti päätti juosta kakkososuuden lisäksi myös ankkuriosuuden.

Vastoinkäymisistä huolimatta Jukola sujui koko joukkueen mielestä mainiosti, ja sijoitus oli olosuhteisiin nähden hieno torjuntavoitto.

Käytiin poikien kanssa tarkistamassa, että harjoitusrastit oli oikeissa paikoissa. #jukola #suunnistusta #1299

A photo posted by Mikko Roininen (@mikkoroi) on

Jukolan viestin lähtöön aikaa alle 2,5h ja jo nyt ostetaan joukkueelle lamppua. #Jukola #pimeys #valollayöhön #kohtasealkaa @haonpera A photo posted by Mikko Roininen (@mikkoroi) on

#Jukola 2015 on nyt taputeltu. Ihan kiva reissu, vaikka oma suorituksen pilasi sairastuminen. @haonpera lla oli fiilikset korkealla maalisuoralla! Ensi vuonna uudestaan. #Jukola2016

A photo posted by Mikko Roininen (@mikkoroi) on

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *