Happit-sovellus nappasi voiton European SharePoint Office 365 & Azure Conference 2018 -tapahtumassa sarjassa “Paras Office 365 -lisäosa”

ESPC 2018 on Euroopan suurin tapahtuma, joka keskittyy Microsoftin lippulaivapalveluihin: SharePointOffice 365 sekä Azure. Kööpenhaminassa järjestetyssä tapahtumassa yrityksiä palkittiin oivallisuudesta, innovatiivisuudesta ja erinomaisesta panoksesta.

Happit -sovellus on kehitetty helpottamaan käyttäjän sitoutumista pilvipalveluihin, kuten Microsoft SharePointiin. Suomi on edelläkävijä pilvipalveluiden käytössä ja Happit on etulinjassa viemässä suomalaista IT- sekä koulutusosaamista maailmalle. Happit oli etuoikeutetusti finaalissa kahdessa eri sarjassa: “Innovatiivisin SharePoint -ratkaisu” sekä “Paras Office 365 lisäosa”, josta voitto irtosi. Finalistit valittiin perustuen neljään osa-alueeseen; ratkaistu liiketoiminnan ongelma, ratkaisu, kehitysprosessi ja vaikutus.

Happit

“Olemme iloisia nähdessämme sovelluksien, kuten Happitin saavan tunnustusta yhteisössä. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, kuinka moderni ohjelmistokehittäjäkumppani ottaa täyden hyödyn irti Microsoftin Azure -alustasta ja muuntaa sen toiminnallisuudet arvoa tuottavaksi palveluksi loppukäyttäjälle. Lisäksi se ottaa kantaa yhteen pilviaikakauden suurimmista haasteista – Asiakastyytyväisyyden hallintaan.” iloitsee Microsoftin Senior Director of Cloud ISVs and Startups Chris Dial.

Pilvikäytön tehostamisesta on tullut olennainen osa Microsoftin kumppanistrategiaa. Oman media-alan asiakastutkimuksen pohjalta 98% käyttäjistä kokivat Happitin kaltaisen koulutusalustan mielekkäämmäksi verrattuna perinteiseen koulutustapaan puhuttaessa pilviteknologian kouluttamisesta. Kaupallinen televisioyhtiö MTV koulutti Happitin avulla omaa myyntiyksikköään käyttämään Dynamics CRM:ää ja yhdenmukaistamaan työmenetelmiä yrityksen sisällä.

“Olemme otettuja kaikesta huomiosta, jota olemme saaneet vain 7 kuukautta palvelun julkistamisesta. Se on vaatinut huikeita ponnisteluja niin tiimiltä kuin kumppaneiltamme. Koska Happit on suunniteltu koko ekosysteemille, haluamme myös antaa takaisin tälle yhteisölle. Siksi päätimme julkaista ilmaisen version #JustHappit -palvelusta työyhteisöille. Tämä madaltaa kynnystä nähdä kontekstuaalisen oppimisen arvo omassa työssä, omilla vastuu-alueillaan.” juhlii #HappitFamily Officer JP Wirta.