Mitä on Design Thinking?

Design Thinking – Suunnitteluajattelu on kokonaisvaltainen ratkaisukeskeinen ajattelumalli yrityksen kehitykseen ja innovaatioon. Suunnitteluajattelu on erityisen käytännöllinen epäselvien tai tuntemattomien ongelmien ratkaisuun. Tämä tapahtuu ymmärryksellä palvelun tai tuotteen käyttäjistä, haastamalla olettamuksia sekä tunnistamalla vaihtoehtoisia strategioita ja ratkaisuja.

Teknologian on tarkoitus auttaa ihmisiä ja sitä me olemme mahdollistamassa. Pääset hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia käyttäjäystävällisesti koko Digitaalisten palveluiden suunnitteluajattelu konseptimme läpi.

Design Thinking Process at Cloudriven
Design Thinking Process

Miten Design Thinking toimii?
Suunnitteluajattelu on 5-askelinen malli, jossa kokonaisvaltainen analyysi, luova ajattelu, suunnitteluharjoitteet sekä teknologia ovat kaikki keskitettyinä käyttäjän matkan ympärille.

Mikä on suunnitteluajattelun tavoite?
Yhdessä rakennamme digitaalisia ratkaisuja ja palveluita, jotka kohtaavat sekä käyttäjien että yrityksen todelliset tarpeet ja tavoitteet. Koko palvelun läpi keskitymme ihmisläheisiin suunnittelumetodeihin parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
.

Miten suunnitteluajattelu hyödyttää minua?
1. Muunna organisaatiosi kulttuuri ongelmakeskeisestä ratkaisukeskeiseksi.
2. Ymmärrä asiakkaitasi / käyttäjiäsi sekä arvoa, jonka he tuovat palveluillesi.
3. Saavuta nopeita toimivia ratkaisuja ja tärkeitä oivalluksia jatkuvaan kehitykseen.
4. Kehitä ja testaa kustannustehokkaita digitaalisten palveluiden ratkaisuja ja niiden konsepteja
5. Parempi sijoitetun pääoman tuottoprosentti digitaalisista sijoituksista parantamalla käyttäjän suoritusta ja omaksumista.

Design Thinking Benefits

Design Thinking Paketti

Suunnitteluajattelumallimme tarjoaa kokonaisvaltaisen ja tehokkaan työskentelytavan käyttäjiesi, työntekijöidesi tai asiakkaidesi ydintarpeiden ymmärtämiseksi ja määrittelemiseksi. Mallin avulla ideoidaan ominaisuuksia tai toimintoja näihin tarpeisiin prototypointia ja lopullista testausta varten. Suunnittelumallimme koostuu kolmesta työpajasta.

1) ITSETUTKISKELU TYÖPAJA

MÄÄRITTELY: Arvioidaan ja määritellään yrityksesi ja käyttäjän näkökulmasta, mihin tarpeeseen tuote tai digitaalinen palvelu vastaa.
ELÄYTYMINEN: Määritellään käyttäjän, työntekijän tai asiakkaan näkökulmasta, minkä tarpeen tai ongelman tuote tai digitaalinen palvelu ratkaisee. Ideoidaan, kuinka tämä tarve voidaan muuntaa tuotteen tai digitaalisen palvelun ominaisuudeksi.

2) KONSEPTOINTI TYÖPAJA

LUOMINEN: Kehitetään tuotteen tai digitaalisen palvelun konsepti. Määritellään, kuinka tietyt ominaisuudet tai työkalut toimivat yhdessä ja erikseen.

3) NOPEA PROTOTYPOINTI JA KOKEILU TYÖPAJA

RATKAISUN MUOTOILU: Nopea prototypointi piirustusten tai raakaesitysten muodossa siitä, miltä tuotteen tai digitaalisen palveluratkaisun pitäisi näyttää ja kuinka sen tulisi toimia.
KOKEILU: Testataan konseptin yhtenäisyyttä kokonaisvaltaisesti. Arvioidaan ehdotettujen ominaisuuksien merkitystä, ja luodaan ehdotuksia siitä, mitä tekniikoita tai teknisiä ratkaisuja voidaan toteuttaa.

Luodaan yhdessä digitaalinen ratkaisu yrityksellesi!

Mitä hyötyä kasvuhakkeroinnista on minulle?

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Myynti

Marjo Danielsson
Sales Director
+358 50 499 9531
marjo.danielsson@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi