+358 50 597 0678

Onko digitaalinen työympäristönne kannustava ja arjen työtä helpottava?

Me tiedämme, kuinka digitaalisia työympäristöjä luodaan meille analogisille ihmisille. Anna meidän auttaa organisaatiotasi ottamaan käyttöön modernit, sujuvat työtavat.

Työ- ja toimintatavat eivät muutu vain ottamalla käyttöön uusia työkaluja. Autamme organisaatioita luomaan liiketoimintaa tukevia moderneja työtapoja ja -ympäristöjä hyödyntäen uusia sekä yrityksen jo käytössä olevia teknologioita työntekijää uudella tavalla motivoiden.

Parhaat asiakaskokemukset syntyvät, kun organisaatio panostaa työntekijäkokemukseen ja työn merkityksellisyyteen. Asiakkaat ja liiketoiminta voittavat, kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi.

Osaamisemme:

  • Luoda kannustavia digitaalisia työympäristöjä
  • Virtaviivaistaa ja tehostaa myynnin ja markkinoinnin prosessia
  • Luoda uusia tapoja motivoida työntekijöitä kasvattaen liiketoiminnan tulosta

Asiakkaidemme onnistumisia

Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhömme Cloudrivenin kanssa ja jatkamme yhteistä kehittämistä syksyllä tekemällä intranetistämme vieläkin kannustavamman ja ohjaavamman.

Sari TörmäläMyyntijohtaja, MPY Palvelut OyjLue koko asiakastarina

CRM:n pelillistämisen myötä aktiivisuus nousi uudelle tasolle. Kirjauksia on tullut merkittävästi enemmän kuin aiemmin, ja tieto myynnin toiminnasta on kattavampaa. Pelilliset ominaisuudet ovat kannustaneet ja koko myyntihenkilöstömme suoritustaso on parantunut.

Sami SärkeläAsiakkuusryhmän päällikkö, MTV OyLue koko asiakastarina

Pojopörssi on edesauttanut siinä, että laadusta puhutaan meillä nyt paljon enemmän ja myös esimiehet ovat valtavan sitoutuneita, minkä myötä olemme onnistuneet viemään palvelun uudelle tasolle.

Petri TervevuoriAsiakaspalvelujohtaja, Fonecta OyLue blogista lisää

Haluan kuulla lisää!  Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2016 Cloudriven Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.