Tiedätkö mikä ratkaisee kaikki liiketoiminnan ja henkilökohtaiset ongelmasi?

Aloitetaanpa pienellä arvuutusleikillä:

  • Mikä mahdollistaa liiketoiminnan innovaation?
  • Mikä ratkaisee liiketoiminnan ongelmat?
  • Mikä liittyy organisaatiosi dataan?
  • Mikä automatisoi prosessit?
  • Mikä parantaa organisaation tuottavuutta?
  • Millä voit kehittää itsensä johtamista?

Mikä ikinä vastaus onkaan, niin sen täytyy olla kyllä jotain todella ihmeellistä, jos se tosiaan kaiken tämän tekee. Monikin asia voisi toimia tässä vastauksena, mutta tällä kertaa haetaan vain yhtä Office 365:n palvelua, nimittäin PowerAppsia. Vaikka teknologia ei yksin ratkaise organisaatioiden toimitatapoihin liittyviä haasteita ja kehittämistarpeita, niin on hyvä tuntea teknologia mahdollistajana.

 

“Toimialaosaaminen, liiketoiminnan prosessien ja haasteiden ymmärtäminen ja hyödyntämispaikkojen tunnistaminen ovat hyvin tärkeitä taitoja”

 

PowerApps on varsin mielenkiintoinen tuttavuus Office 365-palveluiden joukosta nimenomaan sen vuoksi, että se voi parhaassa tapauksessa mahdollistaa kaikki pienen arvuutusleikkimme aihioista. Ratkaisujen innovointi yhdessä organisaation datan ja muiden pilvipalvelujen kanssa vaatii kuitenkin muutakin kuin teknologiaosaamista. Toimialaosaaminen, liiketoiminnan prosessien ja haasteiden ymmärtäminen ja hyödyntämispaikkojen tunnistaminen ovat hyvin tärkeitä taitoja, joita ilman PowerApps-ratkaisut eivät tuota riittävästi lisäarvoa.

Cloudrivenin tulevassa webinaarissa tutustutaan PowerAppsiin ja mietitään miten sitä voidaan hyödyntää.