Mikä on Modern Work Monday?

Uusi työ on jatkuvaa oppimista ja uusien toimintamallien kehittämistä. Itse uskomme yhteisölliseen ja verkostomaiseen oppimiseen, joka tapahtuu ennen kaikkea käytännön tekemisen kautta. Siksi avaamme omat ovemme teille, jotka haluavat löytää uusia tapoja johtaa työpäiväkokemusta ja luoda tätä kautta parempia asiakaskokemuksia sekä motivoida työntekijöitään onnistumaan.

Modern Work Monday on Cloudrivenin maanantain läsnätyöpäivä, johon kutsumme asiakasorganisaatioita ja asiantuntijoita oppimaan yhdessä ja vuorovaikutteisesti tutustumalla meidän omaan työpäivään käytännön tasolla. Päivä koostuu mm:

Learning morning – Cloudrivenin läsnäaamut

Teemme töitä joustavasti, aika ja paikkariippumattomasti. Viikkomme kuitenkin alkavat aina koko toimiston yhteisellä viikkopalaverilla, jossa aikaa on varattu yhdessä oppimiselle asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Viikkopalaverien pohjana hyödynnämme johtamisessa ja rutiineissamme pelillistämistä, mikä ohjaa viikoittaista tekemistämme sekä tavoitteiden saavuttamista.

CX meeting – Myynnin ja markkinoinnin johtaminen

CX eli Customer Experience hengessä toteutettavissa myynti- ja markkinointipalaverissamme varmistamme, että markkinointi ja myynti tekevät aidosti yhteistyötä tavoitteiden eli kasvun sekä monikanavaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Myyntiä ja tavoitteita johdamme etenkin teknologiaa luovasti hyödyntäen.

ModerWork workshop – Oppimista kontekstissa

Räätälöimme teille päivän aikana myös teemoihimme ja kiinnostuksien kohteisiinne liittyviä oppimiskokemuksia ja simulaatioita muun muassa työpajojen ja oivalluttamisen kautta tai törmäyttämällä ja tuomalla muita verkostomme asiantuntijoita yhteen.

Katso vieraidemme kokemuksia

Hae mukaan!