Miten voimme olla avuksi?

Palvelemme yrityksiä, järjestöjä ja julkishallinnon organisaatioita Microsoftin neljän pilven tehokkaassa hyödyntämisessä. Tuotamme asiakkaillemme arvoa ratkaisujen koko elinkaaren ajan konsultoinnin ja koulutusten, projektitoimitusten, hankeresurssoinnin ja jatkuvien tukipalveluiden muodossa.

Palvelumme kohdistuvat neljään ratkaisualueeseen:
1. Myynnin ja markkinoinnin teknologiaratkaisut
2. Viestinnän ja paikkariippumattoman tiimityön ratkaisut
3. Asiakaskohtainen sovelluskehitys
4. Data ja analytiikka

Olemme lisäksi tuotteistaneet SaaS -palveluita loppukäyttäjien osaamisen kehittämiseen sekä henkilöstön ja organisaation suorituskyvyn kehittämiseen pelillistämisen keinoin.

Ratkaisualueemme

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN TEKNOLOGIARATKAISUT

Autamme asiakkaitamme muodostamaan kokonaiskuvan heidän asiakkuuksistaan. Rakennamme saumattomia myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun kokonaisratkaisuja Microsoftin neljän pilven avulla.

Ratkaisualueen ytimenä toimii Microsoftin Dynamics 365 -alusta, josta hallitsemme Sales, Marketing, Customer Service ja Field Service -moduulit.

Muita välineitä tämän ratkaisualueen toteutuksissamme ovat

 • Microsoft Power Platform
  – Power BI, Power Apps ja Power Automate (datavisualisoinnit, täsmäsovellukset ja työnkulut)
 • Microsoft Azure
  – Erityisesti integraatio- ja tiedonhallintaratkaisut osana kokonaistoimitusta
 • Microsoft M365
  – Tietotyöläisen arkea helpottavat integraatiot esimerkiksi SharePointin dokumenttikirjastoihin ja Teamsiin
 • ClickDimensions
  – Dynamics 365 -asiakkaille tarkoitettu kolmannen osapuolen markkinointiautomaatioratkaisu
 • Vuolas CRM
  – Cloudrivenin kehittämä Dynamics Salesin laajennus

Haluatko jutella lisää?

Microsoft 4 clouds

VIESTINNÄN JA PAIKKARIIPPUMATTOMAN TIIMITYÖN RATKAISUT

Sujuvan työnteon ja yhteistyön mahdollistaminen mistä tahansa paikasta käsin on osoittautunut olennaiseksi kaikille organisaatioille. Tuotamme arkea helpottavia ja parempiin tuloksiin kannustavia digitaalisia työympäristöjä ja varmistamme että asiakkaidemme henkilöstö, asiakkaat ja kumppanit osaavat käyttää niitä.

Ratkaisualueen tarjoomamme koostuu Microsoftin pilviratkaisuista ja omista SaaS -ratkaisuistamme:

 • Microsoft 365 -alustaan pohjautuvat ratkaisut
  – SharePointiin ja Teamsiin pohjautuva moderni Cloudriven Workplace intranet
  – Extranetit ja asiointipalvelut, viestintä- ja yhteistyöratkaisut
  – Microsoft 365 -sovelluskehitys (SharePoint -sovellukset, Datave rse for Teams & Power Platform)
 • Happit
  – SaaS-ratkaisumme loppukäyttäjien osaamisen kehittämiseen
 • TrainEngage
  – SaaS-ratkaisu pelillistettyyn verkko-oppimiseen ja perehdyttämiseen

Haluatko jutella lisää?

Microsoft 4 clouds

ASIAKASKOHTAINEN SOVELLUSKEHITYS

Olemme ketterän ratkaisukehityksen ammattilaisia.

Toisinaan toteutamme tai modernisoimme vain yksittäisiä sovelluksia tai integraatioita, erityisen hyviä olemme kuitenkin Microsoftin neljän pilven kokonaisratkaisujen toimittamisessa. Ratkaisualueen keskeiset osaamisemme ovat:

 • Microsoft Azure (PaaS, serverless, integraatiot, DevOps)
 • Microsoft Power Platform (low code -kehitysalusta)
 • Microsoft Dynamics 365 (CRM, XRM)
 • Microsoft M365 (ratkaisukehitys SharePointiin ja Teamsiin)

Teknologiaosaamisen lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kokemuksemme digitaalisten työympäristöjen, asiointipalveluiden, loppukäyttäjien osaamisen, pelillistämisen, myynnin ja markkinoinnin sekä tuoteliiketoiminnan kehittämisestä

Haluatko jutella lisää?

Microsoft Data & Analytics

DATA JA ANALYTIIKKA

Dataohjautuvan päätöksenteon ratkaisujen käyttöönotto on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Autamme asiakkaitamme merkityksellisten ja käyttäjäystävällisten datavisualisointien luomisessa Microsoft Power BI:n avulla ja rakennamme visualisointien dataperustan kuntoon Microsoft Azuren avulla.

Raportoinnin kokonaisratkaisussa Azure tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet datan mallinnukseen, integraatioihin, säilytykseen, muokkaamiseen, laadun parantamiseen, koneoppimiseen ja kognitiivisiin ratkaisuihin.

Tiedonhallinnan ja datavisualisoinnin tuottavuusloikka mahdollistaa nykyään analytiikan ulottamisen laajalle käyttäjäkunnalle käyttäjien suosimissa kanavissa kuten ulkoisissa ja sisäisissä portaaleissa, Microsoft Teamsissa ja mobiilissa.

Esimerkkejä data ja analytiikka -ratkaisujen välineistöstä:

 • Microsoft Power Platform
  – Power BI (datavisualisoinnit ja raportointi)
  – Power Apps (tiedonsyöttö, master datan hallinta)
  – Power Automate (työnkulut ja pienimuotoiset integraatiot)
  – Dataverse (master datan hallinta, low code data-alusta)
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Azure
  – Tietovarastointi, dataintegraatiot, AI & ML, master data management
 • Microsoft M365
  – Esimerkiksi Power BI -sisällön esitys sekä siihen liittyvä kommentointi ja keskustelu SharePointissa / Teamsissa

Haluatko jutella lisää?

Cloudriven Engagement Models

SaaS-Ratkaisut 

Cloudriven - Happit

Happit is the easiest and most intuitive employee training method. Happit is an easy employee training solution, that makes learning simpler by teaching employees how to use any new software in easy click-by-click tutorials.

Aktiivisen B2B myyntityön paras ystävä. Microsoft Dynamics 365 for Sales laajennus, joka tiivistää myyntityössä ja sen johtamisessa tarvittavat ominaisuudet helppokäyttöiseksi ja nopeasti käyttöön otettavaksi valmissovellukseksi.

Yhdistää digitaalisen oppimisen ja kannustavan esimiestyön. Autamme asiakkaitamme järjestelmätoimitusten lisäksi suunnittelemaan ja jalkauttamaan kannustavan esimiestyön, pikapalkitsemisen ja osaamisen kehittämisen.

Jukka Koskenkanto

CEO
+358 50 560 4607

Ota yhteyttä jos haluat keskustella lisää.

Cloudriven Engagement Models

Palvelumallimme

Cloudriven Project Delivery Icon

Projektit

Olemme projektityön ammattilaisia. Projektimallimme nojaavat ketteriin menetelmiin joiden olennaisia periaatteita yhdistämme Microsoftin neljän pilven ratkaisujen kehittämisen parhaisiin käytäntöihin. Suurin osa projekteistamme pohjautuu toteutuvien työmäärien mukaiseen laskutukseen mutta huolellisten suunnitelmien pohjalta olemme valmiita sitoutumaan myös kiinteisiin ja tavoitehintamallisiin toimeksiantoihin.

Keskeisiä periaatteitamme toimeksiantomallista riippumatta ovat suunnitelmallisuus, läpinäkyvyys, asiakaslähtöisyys ja toimittajariippumattomuus. Asiakaskohtaiset lopputuotoksemme ovat aina vapaasti jatkokehitettävissä asiakkaan ja kolmansien osapuolten toimesta.

Marjo Danielsson

Sales Director
+358 50 499 9531

Ota yhteyttä jos haluat keskustella lisää.

cloudriven Project Delivery Icon

Jatkuvat palvelut ja asiantuntijapooli

Tukipalvelumme kattavat Cloudrivenin toteuttamien ratkaisujen ylläpidon ja jatkokehityksen lisäksi kolmansien osapuolten rakentamien ratkaisujen tuen. Monet asiakkuutemme ovat alkaneet asiakkaan siirrettyä muiden toimittajien rakentamien ratkaisujen tukipalvelut Cloudrivenille sopivamman palvelun ja osaamiskokonaisuuden perässä.

Tukipalvelumme kattaa optiona sovellusten ylläpitopalveluiden lisäksi uniikin asiantuntijapoolipalvelun. Sitoutumalla kvartaali kerrallaan tiettyyn hankintavolyymiin, asiakkaillamme on mahdollisuus hankkia Microsoftin neljän pilven asiantuntijaosaamista alennetuilla yksikköhinnoilla.

Hankeresursointi

Tarjoamme asiantuntijoitamme asiakkaan työnohjauksessa toteutettaviin kehitysprojekteihin. Tiimityöhön tottuneet, oma-aloitteiset ja osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen sitoutuneet asiantuntijamme täydentävät joustavasti asiakkaidemme projektitiimejä.

Microsoftin neljän pilven teknologia-osaajien lisäksi voimme täyttää esimerkiksi projektinhallinnan, palveluhallinnan, testaamisen ja kouluttamisen tehtäviä. Tyypillisesti hankeresursoinnin roolit täytetään 40%-100% käyttöasteella vähintään kuukausiksi, mutta tarjoamme mallin myös resursoinnin joustavaan kasvattamiseen ja pienentämiseen.

Konsultointi- ja koulutuspalvelut

Asiantuntijoitamme käytetään usein asiakkaidemme kehityshankkeiden valmisteleviin tehtäviin konsultteina. Toimittajapuolen kokeneen arkkitehdin tai liidikonsultin käyttö varhaisessa vaiheessa suunnittelua tuntipohjaisella sopimuksella maksaa yleensä itsensä nopeasti takaisin.

Cloudrivenin palveluksessa on useita Microsoft-ratkaisujen koulutustaustan omaavia konsultteja kuten Jari Kotola, Catarina Linderborg ja Anu Kontiainen. Tarjoamme tätä koulutusosaamista asiakkaidemme käyttöön klinikkamuotoisina tai luokkahuonemuotoisina koulutuksina. Osaamisen kehittämissuunnitelma on keskeinen osa onnistuvan hankkeen projektisuunnittelua.

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Myynti

Marjo Danielsson
Sales Director
+358 50 499 9531
marjo.danielsson@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Group Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.