Me voimme auttaa!

Me autamme sinua ottamaan kaikki tehot irti investoinneistasi Microsoftin pilviteknologioihin.

Yrityksillä – niin kuin ihmisilläkin – on omat ominaispiirteensä ja haasteensa. Me autamme sinua vastaamaan niihin digitalisaation avulla ja sinä voit keskittyä toimimaan tehokkaammin, kasvattamaan myyntiäsi ja kehittämään liiketoimintaasi.

Ratkaisualueemme

Microsoft 365
Dynamics 365
Power Platform
Microsoft Azure

Viestinnän ja paikkariippumattoman tiimityön ratkaisut

VIESTINNÄN JA PAIKKARIIPPUMATTOMAN TIIMITYÖN RATKAISUT

Joustava tiimityö ajasta ja paikasta riippumatta on nykynormi lähes kaikille organisaatioille. Mutta mitkä sähköiset työkalut ja toimintamallit sopivat juuri sinun organisaatiollesi? Miten voit varmistaa, että työntekijäsi saavat juuri heille sopivat tavat ja välineet tehokkaaseen ja tarkoituksenmukaiseen työskentelyyn?

Me voimme auttaa! Kokeneet asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat juuri sinun organisaatiollesi sopivat välineet ja toimintamallit. Itse voit keskittyä liiketoimintaasi.

Katso tämä!

Digitalisaatio ei tarkoita pelkästään sitä, että siirretään järjestelmät pilvipalveluun. Digitalisaatio mahdollistaa ihan uusia liiketoimintamalleja ja tehokkaampia työstekentelytapoja. Tutustu Cloudrivenin asiantuntijoiden vinkkeihin, kuinka tehdä elämästä helpompaa.

MARKKINOINNIN TEKNOLOGIARATKAISUT

Haluat tehostaa myyntiä ja markkinointia teknologian avulla. Mutta mten se tehdään? Mistä kannattaisi aloittaa? Kysymys ei ole pelkästään tekninen vaan ennen kaikkea liiketoiminnallinen. Voit itse keskittyä liiketoiminnallisiin näkökulmiin ja jättää teknisen jargonin meille.

Omaksumalla kasvuhakkerointi -ajattelutavan ja käyttämällä Microsoftin pilviratkaisuja voimme kehittää kanssasi saumattoman myynnin ja markkinoinnin automaatioratkaisun, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Myynnin ja markkinoinnin teknologiaratkaisut. Palvelut

Katso tämä!

Mitä dataohjattu markkinoinnin automaatio tarkoittaa? Katso, mitä Cloudriverimme kertovat markkinoinnin automation tuomista hyödyistä.

Asiakaskohtainen sovelluskehitys. Me autamme sinua

ASIAKASKOHTAINEN SOVELLUSKEHITYS

Kuinka löytää oikea sovellus yrityksellesi? Jotain, joka säästää aikaa ja auttaa sinua olemaan tehokkaampi. Monissa tapauksissa ratkaisua tarpeisiisi ei yksinkertaisesti ole vielä olemassa. Tai olemassa oleva ratkaisu ei enää täytä tarpeita.

Microsoftin teknologioiden avulla voimme yhdessä innovoida ja tuottaa tai päivittää toiveidesi mukaisen ratkaisun. Kerro meille mitä tarvitset, niin toteutamme sen puolestasi.

Katso tämä!

Onko sinun yritykselläsi reaaliaikainen asiakasdata käytettävissä? Joskus ratkaisut eivät tule out-of-the box. Katso, mitä räätälöityjä ratkaisuja voimme tehdä parantaaksemme suorituskykyä ja helpottaaksemme elämää.

DATA JA ANALYTIIKKA

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Päivittäiset dataan pohjautuvat päätökset edistävät liiketoiminnan tervettä suorituskykyä. Asianmukaisten ja käyttäjäystävällisten, kaikkien helposti ymmärrettävien datavisualisointien saaminen ei edellytä tohtorin tutkintoa.

Cloudriven voi auttaa sinua luomaan informatiivisia, selkeitä ja helposti ymmärrettäviä raportteja. Tehdään analytiikan tulkinnoistasi konkreettisia ja hyödyllisiä päätöksenteon helpottamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiakaskohtainen sovelluskehitys. Me autamme sinua

Katso tämä!

Kuinka käyttää yritystietoja parempien päätösten tekemiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Katso konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka voit tehdä parempia päätöksiä yhdistämällä olemassa olevaa dataa ja simulaatioita.

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Myynti

Jukka Koskenkanto
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Group Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.

Yhteydenottolomake