Me voimme auttaa!

Me autamme sinua ottamaan kaikki tehot irti investoinneistasi Microsoftin pilviteknologioihin.

Yrityksillä – niin kuin ihmisilläkin – on omat ominaispiirteensä ja haasteensa. Me autamme sinua vastaamaan niihin digitalisaation avulla ja sinä voit keskittyä toimimaan tehokkaammin, kasvattamaan myyntiäsi ja kehittämään liiketoimintaasi.

Me autamme sinua Microsoftin pilviteknologioihin

Ratkaisualueemme

Microsoft 365
Dynamics 365
Power Platform
Microsoft Azure

Viestinnän ja paikkariippumattoman tiimityön ratkaisut

VIESTINNÄN JA PAIKKARIIPPUMATTOMAN TIIMITYÖN RATKAISUT

Joustava tiimityö ajasta ja paikasta riippumatta on nykynormi lähes kaikille organisaatioille. Mutta mitkä sähköiset työkalut ja toimintamallit sopivat juuri sinun organisaatiollesi? Miten voit varmistaa, että työntekijäsi saavat juuri heille sopivat tavat ja välineet tehokkaaseen ja tarkoituksenmukaiseen työskentelyyn?

Me voimme auttaa! Kokeneet asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat juuri sinun organisaatiollesi sopivat välineet ja toimintamallit. Itse voit keskittyä liiketoimintaasi.

Katso tämä!

Digitalisaatio ei tarkoita pelkästään sitä, että siirretään järjestelmät pilvipalveluun. Digitalisaatio mahdollistaa ihan uusia liiketoimintamalleja ja tehokkaampia työstekentelytapoja. Tutustu Cloudrivenin asiantuntijoiden vinkkeihin, kuinka tehdä elämästä helpompaa.

MARKKINOINNIN TEKNOLOGIARATKAISUT

Haluat tehostaa myyntiä ja markkinointia teknologian avulla. Mutta mten se tehdään? Mistä kannattaisi aloittaa? Kysymys ei ole pelkästään tekninen vaan ennen kaikkea liiketoiminnallinen. Voit itse keskittyä liiketoiminnallisiin näkökulmiin ja jättää teknisen jargonin meille.

Omaksumalla kasvuhakkerointi -ajattelutavan ja käyttämällä Microsoftin pilviratkaisuja voimme kehittää kanssasi saumattoman myynnin ja markkinoinnin automaatioratkaisun, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Myynnin ja markkinoinnin teknologiaratkaisut. Palvelut

Katso tämä!

Mitä dataohjattu markkinoinnin automaatio tarkoittaa? Katso, mitä Cloudriverimme kertovat markkinoinnin automation tuomista hyödyistä.

Asiakaskohtainen sovelluskehitys. Me autamme sinua

ASIAKASKOHTAINEN SOVELLUSKEHITYS

Kuinka löytää oikea sovellus yrityksellesi? Jotain, joka säästää aikaa ja auttaa sinua olemaan tehokkaampi. Monissa tapauksissa ratkaisua tarpeisiisi ei yksinkertaisesti ole vielä olemassa. Tai olemassa oleva ratkaisu ei enää täytä tarpeita.

Microsoftin teknologioiden avulla voimme yhdessä innovoida ja tuottaa tai päivittää toiveidesi mukaisen ratkaisun. Kerro meille mitä tarvitset, niin toteutamme sen puolestasi.

Katso tämä!

Onko sinun yritykselläsi reaaliaikainen asiakasdata käytettävissä? Joskus ratkaisut eivät tule out-of-the box. Katso, mitä räätälöityjä ratkaisuja voimme tehdä parantaaksemme suorituskykyä ja helpottaaksemme elämää.

DATA JA ANALYTIIKKA

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Päivittäiset dataan pohjautuvat päätökset edistävät liiketoiminnan tervettä suorituskykyä. Asianmukaisten ja käyttäjäystävällisten, kaikkien helposti ymmärrettävien datavisualisointien saaminen ei edellytä tohtorin tutkintoa.

Cloudriven voi auttaa sinua luomaan informatiivisia, selkeitä ja helposti ymmärrettäviä raportteja. Tehdään analytiikan tulkinnoistasi konkreettisia ja hyödyllisiä päätöksenteon helpottamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiakaskohtainen sovelluskehitys. Me autamme sinua

Katso tämä!

Kuinka käyttää yritystietoja parempien päätösten tekemiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Katso konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka voit tehdä parempia päätöksiä yhdistämällä olemassa olevaa dataa ja simulaatioita.

Cloudriven Growth Hacking

GROWTH HACKING

Kasvuhakkeroinnissa tai kasvumarkkinoinnissa on kyse liiketoiminnan kasvuun tähtäävästä toiminnasta. Siinä tehdään nopeita iteraatioita, joiden tulosten avulla tehostetaan yrityksen houkuttelevuutta, asiakkaiden pysyvyyttä, tuottavuutta ja viime kädessä liiketoiminnan kasvua.

Keskeistä kasvuhakkeroinnissa on tuloksiin perustuvat nopea kokeilut, joiden avulla ymmärretään, mikä toimii ja mikä ei. Kasvumarkkinoinnin sprintit -konseptimme avulla kasvuhakkeroinnin ja markkinoinnin automaation osaajista koostuva tiimimme voi auttaa sinua yrityksesi kasvuhakkeroinnin aloittamisessa yhdessä sinun kanssasi.

DESIGN THINKING

Suunnitteluajattelu on mielentila ja metodi hyödyllisten tuotteiden ja palveluiden tuottamiseen. Sen keskiössä on asiakkaan tai käyttäjän todellisten tarpeiden tunnistaminen. Suunnitteluajattelu auttaa meitä luomaan hyvin harkittuja ja tarkkoja sovelluksia, joista käyttäjä hyötyy ensimmäisestä päivästä lähtien.

Digitaalisten palveluiden suunnitteluajattelu konseptimme tarkoitus on auttaa sinua luomaan personoituja ratkaisuja yrityksellesi yhdessä bisnesanalyytikkojemme sekä palvelusuunnitteluammattilaistemme kanssa. Yhdessä luomme ratkaisuja, jotka hyödyntävät digitalisoinnin mahdollisuuksia käyttäjäystävällisesti.

What is Design Thinking
Cloudriven Engagement Models. Me autamme sinua

SaaS-Ratkaisut 

Cloudriven - Happit. Me autamme sinua

Happit is the easiest and most intuitive employee training method. Happit is an easy employee training solution, that makes learning simpler by teaching employees how to use any new software in easy click-by-click tutorials.

Cloudriven SAAS Vuola. Me autamme sinua

Aktiivisen B2B myyntityön paras ystävä. Microsoft Dynamics 365 for Sales laajennus, joka tiivistää myyntityössä ja sen johtamisessa tarvittavat ominaisuudet helppokäyttöiseksi ja nopeasti käyttöön otettavaksi valmissovellukseksi.

Cloudriven SAAS TrainEngage. Me autamme sinua

Yhdistää digitaalisen oppimisen ja kannustavan esimiestyön. Autamme asiakkaitamme järjestelmätoimitusten lisäksi suunnittelemaan ja jalkauttamaan kannustavan esimiestyön, pikapalkitsemisen ja osaamisen kehittämisen.

Jukka Koskenkanto

CEO
+358 50 560 4607

Ota yhteyttä jos haluat keskustella lisää.

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Myynti

Marjo Danielsson
Sales Director
+358 50 499 9531
marjo.danielsson@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Group Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.

Yhteydenottolomake