Microsoft SharePoint

Microsoft SharePointMicrosoft SharePoint on nopeasti käyttöönotettava, monipuolinen sähköinen työympäristö. SharePointin avulla saat koottua yhteen paikkaan niin organisaation sisäisen viestinnän, yhteiset ryhmätyötilat, dokumentinhallinnan, toimintajärjestelmän, asiakastyötilat ja nykyaikaiset sosiaaliset ominaisuudet. Saat SharePointin helposti käyttöön joko O365-versiona pilvestä tai sitten paikallisena asennuksena omille tai vuokrapalvelimillesi.

Asiakkaamme käyttävät SharePointia muun muassa intranet- ja extranet-ratkaisuna. Tuote soveltuu kaikenkokoisten yritysten käyttöön. Se sisältää laajan joukon valmiita toiminnallisuuksia dokumentinhallinnasta työnkulkuihin.

SharePoint sovitetaan ulkoasultaan ja toiminnallisuuksiltaan asiakkaan tarpeisiin, ja se on nopea ottaa käyttöön. Käyttöönotto sisällöntuotantoineen voidaan viedä läpi jopa alle kuukaudessa.

SharePointin ominaisuuksia

  • Office-yhteiskäyttö. Tallenna helposti ja aikaa haaskaamatta dokumentit suoraan oikeaan sijaintiin SharePointiin ja syötä hakemista ja tiedostojen ryhmittelyä helpottavat metatiedot suoraan Office-ohjelmissa. Muokkaa dokumentteja yhtäaikaa muiden käyttäjien kanssa.
  • Avainsanat. Sisältöä voi luokitella avainsanoilla. SharePoint muistaa käyttäjän aiemmin käyttämät avainsanat ja osaa ehdottaa avainsanoja.
  • Haku. Haku voidaan kohdistaa kaikkeen sisältöön tai käytettyihin avainsanoihin. Järjestelmä ryhmittelee hakutulokset sisältötyypin mukaan ja tarjoaa kattavat mahdollisuudet tulosten suodattamiseen.
  • Ryhmätyö ja dokumentinhallinta. Tee tiimisi kanssa yhteistyötä virtuaalisissa työtiloissa, ja hallinnoi projektien, asiakkaiden ja organisaatiosi dokumentteja.
  • Aktiviteettisyötteet. Käyttäjä voi hallinnoida omalla sivullaan, mitä aktiviteetteja hän haluaa seurata. Aktiviteetteja ovat kaikki järjestelmässä tehdyt toimenpiteet dokumentin muokkauksesta wikiartikkelin kommentointiin.
  • Läsnäolotiedot. Käyttäjän tiedoissa näytetään läsnäolotieto, jota klikkaamalla voidaan avata pikaviesti- tai puhe-/videoyhteys.
  • Innovaatiotyötilat. Jaa, arvioi ja kommentoi kehitysideoita. Innovaatiotyötilojen avulla voit johtaa organisaatiosi innovaatioprosessia.
  • Toiminta- ja laatujärjestelmien yhteisöllinen toteuttaminen. ISO 9001 -sertifikaatti asettaa vaatimuksia organisaatioiden toiminta- ja laatujärjestelmille. Asiakirjojen uusimpien, hyväksyttyjen versioiden on oltava aina helposti saatavilla. SharePoint helpottaa toiminta- ja laatujärjestelmiin liittyvää dokumentin- ja versionhallintaa sekä hyväksymisprosesseja.
  • Blogit ja wikit. Organisaatiosi käyttäjät voivat julkaista omia blogikirjoituksiaan. Wiki-muodossa esimerkiksi ohjeet ja käsikirjat on helppo pitää ajan tasalla.
  • Listat ja lomakkeet. Luo tapahtumia, kerää palautetta, ideoita tai ilmoittautumisia ja suorita helppoja kyselyitä. Valmiilla luettelotyökaluilla toteutat myös erilaiset tiedotteet, kalenterit ja tehtävälistat.

Asiakkailtamme kuultua

Erityisen tyytyväisiä olemme olleet saamaamme asiakaspalveluun ja siihen, miten nopeasti pääsimme alkuun. Voimme lämpimästi suositella Cloudriveniä intra-projekteihin ja henkilöstön SharePoint-koulutuksiin.

Halusimme ensiluokkaisen järjestelmän ja konkreettisiin tuloksiin sitoutuvan toimittajan. Cloudriven toimitti tarpeisiimme räätälöidyn palvelun budjetissa vajaan kuukauden kestäneen projektin tuloksena. Näinhän näiden pitäisi yleensäkin mennä.

Palaute SharePointilla toimivasta uudesta toimintajärjestelmästä on ollut erittäin positiivista. Käyttäjät kiittelevät asiakirjojen helppoa ja nopeaa löytymistä sekä mahdollisuutta ryhmitellä dokumentteja monen eri hakutekijän avulla.

Cloudrivenin  hiottu konsepti sopi tarpeeseemme erinomaisesti. Toteutus onnistui ketterästi ja kustannustehokkaasti, ja mikä parasta, käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen!