Office 365 – helpoin tapa työskennellä yhdessä

Office 365 logoOrganisaatiot saavuttavat parempia tuloksia, kun henkilöstö keskustelee, kommentoi ja tekee aktiivisesti yhteistyötä myös omien osastorajojen yli. Siiloutunut tieto on vakava este organisaation tehokkaalle toiminnalle. Intranet ja extranet ovatkin mitä suurimmassa määrin yhteistyön välineitä – digitaalinen työympäristö.

Microsoftin Office 365 on turvallinen pilviratkaisu, jolla voit käyttää sähköpostia, kalenteria ja Office Web Apps -sovelluksia, lähettää pikaviestejä, pitää verkkokokouksia ja jakaa tiedostoja missä tahansa työskenteletkin. Käytössäsi ovat aina uusimmat versiot tutuista työvälineistä: SharePointista, Outlookista, Lyncistä, Wordista, Excelistä, PowerPointista ja OneNotesta. Sen lisäksi palveluun lisätään jatkuvasti uusia tapoja jakaa tietoa ja tehdä yhteistyötä ajasta ja paikasta riippumatta. Näin Office 365 toimii erinomaisena alustana niin toimistotyöläisille kuin kenttähenkilöillä.

Cloudriven on paketoinut Microsoftin Office 365:een pohjautuvan intranetin helposti käyttöönotettavaksi. Yhteisöllisen intranetin perustoiminnot (uutiskeskus, sisältösivut, työtilojen hallinta, yhteisöllinen keskustelu, blogit, wikit, tiedotteet yms.) ja Office 365:een usein vaadittavat laajennukset, kuten responsiivinen ulkoasu, voidaan asentaa kehityksen pohjaksi erittäin tehokkaasti. Näin perinteisen, toimintoihin keskittyvän määrittelyn sijaan toteutuksessa keskitytään siihen, mitä palvelulla tavoitellaan.Organisaationne maksaa Office 365 -työvälineistä vain todellisen käyttäjämäärän mukaan. Office 365 tekee työnteosta helpompaa ja hauskempaa. Kokeile vaikka itse!

Voit käyttää Office 365:n kokeiluversiota maksutta 30 päivän ajan:

Office 365 yli 250 hengen yrityksille (Enterprise)
Office 365 for Midsize Business 10-250 hengen yrityksille (Business Premium)

Autamme mielellämme organisaatiotanne ottamaan kaiken hyödyn irti Office 365 -ratkaisusta:

  • Voit tutustua palveluihin ja luoda oman yrityksesi tiekartan asiantuntijamme johdolla Läsnätyöpajassa.
  • Autamme sinua varmistamaan ympäristösi teknisen kyvykkyyden ja käyttöönoton ROI:n Pilvivalmius-tutkimuksessa.
  • Toteutamme teknisestä käyttöönoton aina käyttäjien koulutukseen ja sitoutukseen asti.

Kumppanina kuljemme rinnallasi koko matkan ajan.

Lue myös nämä

10 suosituinta Teams ideaa