Ketterää sovelluskehitystä yrityksesi tarpeisiin

Tuntuuko, etteivät nykyiset järjestelmät vastaa enää yrityksesi tarpeita? Järjestelmät kenties takkuilevat hitauttaan tai ohjelmistot ovat vanhentuneita. Me autamme sinua modernisoimaan nykyiset sovelluksesi vastaamaan tämän päivän tarpeitasi.

Pyrimme hyödyntämään kehitystyössä yrityksesi olemassa olevia järjestelmiä ja lisenssejä. Tuomme sovelluksiin tarvittavia lisäominaisuuksia, jotka esimerkiksi lisäävät myynnin tehokkuutta tai vähentävät virheitä sopimustenhallinnassa. Räätälöimme järjestelmät tarpeidesi mukaisiksi innovatiivisella otteella. Vastaavasti voimme myös aloittaa täysin puhtaalta pöydältä, jolloin rakennamme täysin uuden ratkaisukokonaisuuden yrityksellesi.

SOVELLUSKEHITYS
CloudrivenPowerApps

Miten sovelluskehitys toimii?

Sovelluskehitys on liiketoimintaprosessien kehittämismatka, jonka kuljemme yhdessä sinun kanssasi. Autamme sinua tunnistamaan yritystoimintasi kipupisteitä ja tuottamaan niitä vastaavia ratkaisuja. Vastaus voi olla esimerkiksi kenttätyön liikkuvuutta edistävän mobiilisovelluksen kehittäminen. Integraatioratkaisuilla tuomme eri järjestelmissä hajallaan olevan tiedon samalle alustalle, jolloin ne toimivat saumattomasti yhdessä. Voimme myös kehittää esimerkiksi portaalin web-palvelun tarjoamiseen asiakkaillesi.

Merkittäviä tuloksia nopeasti

Microsoftin Power Platform -alusta tukee ketterää projektikehitystä, sillä se vaatii vain vähän, jos lainkaan, koodausta. Ensimmäiset vedokset ovat nähtävilläsi jo parin viikon kuluttua, jonka jälkeen testaamme niitä yhdessä, ja jatkamme kehitystyötä. Lopputulemana sinulla on yrityksesi tarpeiden pohjalta rakennettu täsmäratkaisu tehostamassa liiketoimintaprosessejasi.

Haluatko kuulla, mitä yrityksesi osa-alueita on mahdollista tehostaa? 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Businessapps

Jätä yhteystietosi, me olemme sinuun yhteydessä.

Myynti

Jukka Koskenkanto
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi