Suomen paras työpaikka

Great Place to Work® Instituten mukaan työntekijät kokevat olevansa töissä hyvässä työpaikassa, kun he luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä tekemästään työstä ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä. Nämä asiat eivät kuulosta kovin hankalilta saavuttaa, mutta aika harvassa työyhteisössä ne silti kiitettävällä tavalla toteutuvat. Onneksi minulla on etuoikeus olla töissä Suomen parhaassa työpaikassa. Väitän näin, vaikka emme vielä ole alussa mainitun instituutin tutkimukseen osallistuneetkaan.

Oikeat ihmiset tekevät pienestä suurta.

Aloitin Cloudrivenin markkinointi- ja viestintäpäällikkönä marraskuun alussa 2012. Kohta on siis vierähtänyt jo vuosi täällä pilven reunalla. Olen oppinut yhtä sun toista pelillistämisestä, myynnistä, CRM:istä ja markkinoinnista. Yksi tärkeimmistä opeista on kuitenkin ollut se, että pienessä yrityksessä on kiva olla töissä.

Meillä Cloudrivenissä töitä tehdään tuloksia, ei työtunteja varten. Toimistolla ei tarvitse istua kahdeksasta neljään, jos viikon sovitut työtehtävät tulevat paremmin hoidetuksi kotisohvalta käsin. Meillä asiat etenevät, töitä ei tarvitse puurtaa yksin, tekemistä on sopivasti ja omalla työllä voi vaikuttaa yrityksen menestykseen. Ja aina välillä syödään Anun spontaanisti leipomaa kakkua, juodaan aamuskumpat Anteron tekemille kaupoille, käydään suunnistamassa iltarasteilla tai ratsastamassa vaikkapa islanninhevosilla. Marraskuussa nauretaan yhdessä Jukan Movember-viiksille ja kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen.

Erään pienen mutta suuren suomalaisen peliyrityksen toimitusjohtaja on todennut useaan otteeseen, että paras tapa kasvaa isoksi on pysyä pienenä. Yrityksen henkilöstömäärä ei nykyisessä tietotyömaailmassa ole enää välttämättä suuruuden ja menestyksen mittari, vaan tärkeämpää on yhdistää muutamien lahjakkaiden yksilöiden ideat ja into loistavaan tiimihenkeen. Oikeat ihmiset tekevät pienestä suurta.

Jos olet lahjakas ja selkeää Cloudriven-matskua, kannattaa hakea meille muuten töihin. Parhaassa tapauksessa saatat kilistellä skumppalaseja kanssamme jo marraskuussa.

Cloudrivenin henkilöstö

Lavastettu tilanne Cloudrivenin maanantaipalaverista.