Onnistuneet asiakassuhteet, tyytyväiset tiimit ja tehokkaat prosessit ovat menestyksekkään liiketoiminnan kulmakiviä. Teknologian viisas hyödyntäminen vaikuttaa näihin ratkaisevasti.

Webinaarisarjamme tavoitteena on herättää ajatuksia tavoista hyödyntää pilviteknologiaa. Käytännönläheiset esimerkit herättävät ajattelemaan, kuinka paremmat tulokset ovat saavutettavissa.

Keskitymme webinaarisarjassamme liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen Microsoftin pilviteknologioiden avulla, mutta haasteiden yleisyyden vuoksi webinaarit soveltuvat yhtälailla organisaatioillle, jotka vasta miettivät teknologia-alustavalintaa.

Rekisteröidy saadaksesi pääsy kaikkiin webinaarivideoihin

Marjo Danielsson

Marjo Danielsson

Sales Director

1. Nopeuta liiketoimintamuutosten läpivientiä pilviteknologiaa hyödyntämällä

Jukka Koskenkanto

Jukka Koskenkanto

CEO & Founding Partner
Ari Taiminen

Ari Taiminen

Cloudriven Consultant
Session 1 NOPEUTA LIIKETOIMINTAMUUTOSTEN LÄPIVIENTIÄ PILVITEKNOLOGIAA HYÖDYNTÄMÄLLÄ

Covid-19 vauhditti radikaalisti liiketoimintojen digitalisoitumista, eikä muutosnopeus hidastu mahdollisesti saavutettavan laumasuojan myötä. Keskustelemme webinaarissa kyvykkyyksistä, jotka varmistamalla organisaatiot voivat viedä liiketoimintamuutoksia nopeasti läpi digitalisoituvassa maailmassa. Lisäksi näytämme käytännöllisiä esimerkkejä, jotka avaavat Microsoftin pilvipalveluiden käyttömahdollisuuksia liiketoimintapäättäjille ja liiketoiminnan kehityksestä vastaaville ihmisille.

2. Lisää asiakaskohtaamisia ja 360:n asteen näkyvyys kaikille, vahvistamalla yhteistyötä ja viestintää tiimisi ja asiakkaittesi kesken

Catarina Linderborg

Catarina Linderborg

Cloudriven Consultant
Jari Kotola

Jari Kotola

Cloudriven Consultant
Session 2 LISÄÄ ASIAKASKOHTAAMISIA JA 360

App hoppingia eli usean samaan aikaan käytössä olevan sovelluksen välistä hyppelyä ei enää tarvitse sietää. Näytämme kuinka Dynamics 365 CRM -järjestelmän ja esim. Teamsin välinen ristiinkäyttö onnistuu juuri julkaistujen uusien toimintojen avulla. Voit käyttää esim. Dynamics 365 myyntisovellusta suoraan Teamsista ja Outlookista.

3. Vaihda peruutuspeili kristallipalloon

Terho Antila

Terho Antila

Technology Director
Sampo Yli-Olli

Sampo Yli-Olli

Delivery Director
Session 3 VAIHDA PERUUTUSPEILI KRISTALLIPALLOON

Johdatko yritystäsi katsomalla menneisyyteen vai tulevaisuuteen? Näytämme konkreettisia esimerkkejä siitä, miten olemassa olevaa tietoa ja simulointia yhdistämällä tehdään parempia päätöksiä.
#powerbi #powerapps #powerplatform #cloudriven

4. Kokonaisvaltaista asiakasnäkymää metsästämässä

Markus Hakala

Markus Hakala

Cloudriven Consultant
Ari Taiminen

Ari Taiminen

Cloudriven Consultant
Session 4 KOKONAISVALTAISTA ASIAKASNÄKYMÄÄ METSÄSTÄMÄSSÄ

Webinaarissa Cloudrivenin asiantuntijat Ari Taiminen ja Markus Hakala käsittelevät reaaliaikaisen asiakasdatan hyödyntämistä eri käyttöskenaarioiden avulla. Asiakastiedon tulva on nykyisin valtava ja tämä tulee saada yhdistettyä eri liiketoimintaprosesseihin saumattomasti. Tule kuulemaan, kuinka Microsoft Customer Insights ja Microsoft Teams yhdistää organisaatioiden eri liiketoiminnan alueet, kuten myynnin, markkinoinnin ja viestinnän samalle kartalle olemassa olevan asiakasdatan suhteen.

5. Onko markkinoinnin automaatiosta hyötyä?

Markus Hakala

Markus Hakala

Cloudriven Consultant
Kai Grass

Kai Grass

Cloudriven Consultant
Session 5 ONKO MARKKINOINNIN AUTOMAATIOSTA HYÖTYÄ?

Webinaarissa Cloudrivenin asiantuntijat Kai Grass ja Markus Hakala käyvät läpi markkinoinnin automaation nykytilaa, siihen liittyviä käsitteitä ja investoinnin hyötyjä. Mitä tarkoittaa dataohjattu markkinoinnin automaatio ja miten tärkeässä asemassa asiakkuudenhallinta on tässä kokonaisuudessa?

Webinaarissa pohditaan käytännön esimerkein kuinka markkinoinnin automaatiosta saadaan paras hyöty irti ja mitä panostuksia se vaatii liiketoiminnalta.

6. Asiakkuuksien hallinnasta fiksumpaa keinoälyn avulla

Terho Antila

Terho Antila

Technology Director
Ari Taiminen

Ari Taiminen

Cloudriven Consultant
Session 6 ASIAKKUUKSIEN HALLINNASTA FIKSUMPAA KEINOÄLYN AVULLA

Cloudrivenin asiantuntijat Terho Antila ja Ari Taiminen näyttävät miten keinoäly saadaan yhdistettyä yrityksen olemassa olevaan asiakashallintajärjestelmään. Miltä näyttää keinoälyn luokittelema ja rikastama tieto ja mitä sillä voi tehdä. Mitä välineitä tarvitaan että tieto muuntautuu automaattisesti liiketoimintaprosessien tueksi.

Rekisteröidy 

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä meihin osoitteessa: asiakaspalvelu@cloudriven.fi
tai soita Marjolle p. 050-499 9531