TrainEngage Studio Webinaari 9.3.2016: Onnistunut perehdytys on kaikkien etu

Suositut TrainEngage Studio -webinaarimme jatkuvat maaliskuussa 9.3. klo 8.00, jolloin aiheenamme on organisaation perehdytysprosessi. Hyvin hoidettu perehdytys mahdollistaa työntekijän nopeamman siirtymisen tuottavaan työhön, luo positiivista työnantajamielikuvaa ja vahvistaa sitoutumista. Mutta mitkä ovat avaimet onnistuneeseen perehdykseen?

Asiantuntijavieraaksemme saapuu Master Suomen toimitusjohtaja, työpsykologi Kirsi Laine, jolla on lähes 20 vuoden kokemus henkilöstön ja johtamisen kehittämisestä eri organisaatioissa. Lisäksi TrainEngagen Asta Kiiski kertoo, miten verkkoperehdytyksillä voidaan tukea onnistunutta perehdytysprosessia.

Webinaarin isäntinä toimivat Cloudrivenin Aleksi Lehtola ja Janne Haonperä. Webinaari kestää 45 minuuttia. Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin klikkaamalla tästä!

TrainEngage Studio -webinaari: Onnistunut perehdytys on kaikkien etu

Ajankohta: Keskiviikkona 9.3.2016 klo 8.00-8.45

Onnistuneen perehdytysprosessin avaimet: Miten suunnitella toimiva perehdytysohjelma ja -prosessi? Kuinka verkkoperehdytyksellä voidaan tukea uuden työntekijän perehdytysohjelmaa?

TrainEngagen Studion asiantuntijavieraana on toimitusjohtaja, työpsykologi Kirsi Laine sekä konsultti Asta Kiiski.

Kirsi Laine

Kirsi Laine
Kirsi on Master Suomen liiketoimintojen vetäjä ja Suomen Psykologiliiton sertifioima henkilöarvioija ja EuroPsy -pätevöity ja laillistettu psykologi. Hänellä on laaja kokemus lähes 20 vuoden ajalta niin rekrytointihaastatteluista ja henkilöarvioinneista kuin arviointimenetelmien oikeasta käytöstä ja niiden valitsemisesta. Kirsi haluaa omalta osaltaan kantaa kortensa kekoon suomalaisen työhyvinvoinnin ja johtamisosaamisen puolestapuhujana.

Asta Kiiski

Asta Kiiski
Asta on myynnin ja markkinoinnin moniottelija, joka huolehtii sekä uusista että vanhoista TrainEngage-asiakkaista Cloudrivenillä. Astalla on pitkä kokemus myynnin eri tehtävistä, viimeisimpänä Dream Brokerilta.