Marjo Danielsson aloitti Cloudrivenin myyntijohtajana 15.3.2021

Marjolla on 25 vuoden kokemus IT -alan tehtävistä eri teknologioiden parissa. Viimeisimpänä Marjo toimi Fluent Progress RT Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen Microsoftilla sekä liiketoimintasovellusten ratkaisuasiantuntijana että asiakasvastaavana.

”Uudet näkökulmat liiketoiminnan kehitykseen avoimen lähdekoodin ratkaisuiden parissa vietetyn viiden vuoden ajalta ovat auttaneet hahmottamaan paremmin ohjelmistoliiketoimintaa kokonaisuudessaan.  Kaipasin kuitenkin takaisin Microsoft -teknologian pariin, sillä valmiit pilvialustat vauhdittavat ratkaisujen käyttöönottoa asiakkailla.  Tunsin hyvin Microsoftin ekosysteemin entuudestaan ja arvostin Cloudrivenin panosta ekosysteemissä pilviteknologioiden edelläkävijänä. Erityisesti Microsoftin neljän pilven lähestymistapa on mielestäni oivaltava. Uskon vahvasti sen tuovan lisäarvoa asiakkaillemme.” – toteaa Marjo Danielsson.

Cloudrivenillä oli loistava vuosi 2020. Liikevaihtomme kasvoi 46,2% kannattavasti ja teimme joukon onnistuneita rekrytointeja. Uskomme Marjon kokemuksen tuovan merkittävästi arvoa asiakkaillemme ja muille cloudrivereille. Seuraava luku kasvutarinaamme on mukava kirjoittaa yhdessä Marjon kanssa.”  – kertoo Cloudrivenin toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto.

Cloudriven on ohjelmistoyhtiö, jonka missio on tuottaa arkea helpottavia ja parempiin tuloksiin kannustavia digitaalisia työympäristöjä asiakkailleen. Palvelemme vuosittain noin 75 organisaatiota Microsoftin neljän pilven hyödyntämiseen liittyvissä hankkeissa. Tyypillisiä asiakastoteutuksiamme ovat markkinoinnin- ja myynnin ratkaisut, yhteistyöratkaisut ja erilaiset asiointipalvelut.

Terveluloa Cloudrivenille Marjo!

“Valmiit pilvialustat vauhdittavat ratkaisujen käyttöönottoa asiakkailla.”

Marjo Danielsson 
Sales Director
+358 50 499 9531
marjo.danielsson@cloudriven.fi

Marjo Danielsson, Cloudriven Sales Director

Ota yhteyttä