Cloudriven on Kauppalehden menestyjä- ja kasvuyritys 2016

Cloudrivenille on myönnetty Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti sekä Kasvaja-sertifikaatti. Tunnustukset yhdessä kertovat sekä yrityksemme liiketoiminnan volyymien vahvasta kehityksestä että hyvästä taloudellisesta suorituskyvystämme.

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti on osoitus siitä, että yrityksemme on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon taloudellisen suorituskykynsä perusteella. Tunnustuksen saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä maksuvalmius. Lisäksi Kasvaja-sertifikaatti osoittaa, että yrityksemme on onnistunut kolmen vuoden aikana kasvattamaan liikevaihtoaan huomattavasti ja liikevaihdon kasvu on ylittänyt oman ylätoimialaluokkansa keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä näinä vuosina.

Meille tunnustukset konkretisoituvat arjessa toimivana ja yhteen henkeen puhaltavana tiiminä. Haluamme jatkaa samalla polulla ja olla asiakkaillemme ja sidosryhmillemme luotettava, liiketoimintaa eteenpäinvievä kumppani sekä erinomainen työnantaja tulevaisuudessakin.

Menestyjä_Merkki_2016_originaali_illu_150x150mm_fin     kasvaja_merkki_2016_50mm_rgb_fin