Cloudriven täytti kaksi vuotta – lue parhaat palat vuoden varrelta

, , ,

Cloudriven juhli kaksivuotissynttäreitään viime viikon keskiviikkona 3.9. Synttäreiden kunniaksi tiimimme valitsi kahdeksan unohtumatonta hetkeä menneeltä toimintavuodelta. Kas tässä, olkaa hyvä!

1) Pelillistimme oman johtamisjärjestelmämme

“On ollut aika huikeaa nähdä, miten Habit on käytännössä muuttanut työskentelykulttuuriamme ja työtapojamme”, sanoo Tuomas, joka on juuri saanut viisi porkkanapistettä auttamalla kollegaansa.

Aloimme käyttää Habitia kevään aikana osana omaa johtamisjärjestelmäämme. Kokemukset ovat olleet tähän asti erittäin positiivisia: olemme onnistuneet sekä kasvattamaan tuottavuuttamme että tuomaan työhön lisää merkityksellisyyttä ja sitä kautta lisäämään sitoutumista.

Cloudriven Receives Recognition for Successful Business Performance2) Saimme kiitosta hyvin tehdystä työstä

Kova työ tuottaa tulosta. Osoituksena erinomaisesta taloudellisesta suoriutumisesta Cloudriven sai sekä Suomen Vahvimmat -tunnustuksen että Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin. Tästä on hyvä jatkaa!

3) New Yorkin operaatiomme käynnistyi

Virtuaalitoimistomme New Yorkissa aukesi elokuussa. CMO Janne työskentelee rapakon toisella puolen vuoden loppuun saakka tavoitteenaan kartoittaa potentiaalisia kumppaneita ja rakentaa verkostoa. Vapaa-ajalla Janne nauttii hyvästä ruuasta ja yrittää päästä kiinni amerikkalaisuuden ytimeen urheilun kautta. ”Baseball on kuolettavan tylsä laji, mutta amerikkalaisessa jalkapallossa on tekemisen meininkiä”, kommentoi Janne.

4) Cloudrivenin suunnistusjoukkue selvisi ehjin nahoin maaliin Jukolassa

“Kisa oli kiva, mutta kova”, tiivistää Jukka vuoden 2014 Jukola-tunnelmat. Maailman suurin suunnistuskilpailu järjestettiin tänä vuonna Kuopion Vehmersalmella, ja radan ominaispiirteisiin kuuluivat jyrkät mäet ja tiheä metsä.

Jollain konstilla tiimimme jokainen jäsen onnistui kuitenkin löytämään kaikki rastit ja maaliviivankin yli päästiin kunnialla. Vaikka sijoituksemme ei tänä vuonna ollutkaan aivan yhtä mainio kuin viime vuonna, voitimme kuitenkin itsemme ja lujitimme tiimimme yhteishenkeä, mikä on monin verroin arvokkaampaa kuin voitto.

Koko joukkue koossa rankan suorituksen jälkeen

Koko joukkue koossa rankan suorituksen jälkeen

Siitä huolimatta lähdemme ensi vuonna metsästämään vain ja ainoastaan voittoa. Louna-Jukolassa nähdään!

5) Kuvasimme Habitia varten demovideoita – eikä pokka aina pitänyt

Kevään ja kesän aikana Anu, Janne ja Antero kuvasivat Habitin demoja varten videosisältöä. Asiakkaitamme ajatellen olemme tähän asti pitäneet seuraavat ”epäonnistuneet otokset” visusti piilossa.6) Siirsimme palveluympäristömme pilveen

Kun olimme siirtäneet palveluympäristömme Azureen, Tuomas raahasi vanhat, jo vuosia palvelleet palvelimet Espoon toimistollemme ihasteltavaksi. Vanhan raudan näkeminen sai paatuneimmankin insinöörin tunteelliseksi.

”Tunnetta voi verrata siihen, kun näkee nettideitin ensimmäisen kerran. Vain huomatakseen, että deitti ei vastaa lähimainkaan odotuksia”, sanoo Antti, johon ”räkki” teki lähtemättömän vaikutuksen.

7) Pikkujoulut

Cloudrivenin kunnioitettu pikkujoulutoimikunta päätti järjestää pikkujoulut tapahtumahotelli Huoneessa Ruoholahdessa. Ruoka oli hyvää, Antero yritti laulaa Iron Maidenin Fear of the Darkin karaokessa ja jossain vaiheessa koko konkkaronkka päätyi Lady Mooniin. Enempää emme illasta juuri muistakaan.

8) Guru-Jukka vahvisti asemaansa pelillistämisen ykkösasiantuntijana

Guru-JukkaToimitusjohtajamme Jukan maine pelillistämisguruna kasvoi. Jukka pääsi 30 parhaan joukkoon kansainvälisellä Gamification Guru -listalla, ja hänen luentonsa Oulun yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun Gamificate-opintokokonaisuudessa saivat suitsutusta. Jukan esiintyminen Nordic Digital Summitissa entisestään lujitti hänen asemaansa yhtenä Suomen arvostetuimmista pelillistämisen asiantuntijoista.

Vastedes kutsummekin toimitusjohtajaamme Guru-Jukaksi.

Bonus!

Olemme Napoleonin kanssa samoilla linjoilla: meidänkin armeijamme marssii nimittäin vatsallaan. Bonuksena haluammekin lähettää erityiskiitokset Voimalan keittiöhenkilökunnalle, koska he tarjoavat meille päivästä toiseen maailman parasta lounasruokaa!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *