Cloudrivenin myynnille ja markkinoinnille uusi vetäjä

,

Ismo Piispa on nimitetty Cloudrivenin myynti- ja markkinointijohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 4.2.2019 alkaen.

Cloudriven muotoilee ja toteuttaa asiakkailleen Microsoftin M365-, D365- ja Azure -alustoihin pohjautuvia digitaalisia ratkaisuja ja tuotteita. Ismo saapuu tukemaan

Cloudrivenin uutta kasvustrategiaa ottaen vastuulleen myös yhtiön myynti- ja markkinointiammattilaisten tuen ja kehityksen.

”Cloudrivenin Euroopan ja Suomen tasolla palkittu tuote- ja ratkaisukehitysosaaminen sekä moni yhtiössä työskentelevistä avainhenkilöistä olivat minulle tuttuja aiemmista yhteistyökuvioista. Cloudrivenin kunnianhimoinen kasvutavoite lähtökohtineen ja mahdollisuus nähdä oma kädenjälkeni sen toteutuksessa oli lopulta suurin houkutin tänne tulossa. Päätehtäväni on tukea yhtiötä kasvukulttuurin kehityksessä sekä auttaa muita Cloudrivereita ja asiakkaitani menestymään työssään ja työurillaan.” Ismo toteaa.

Turun kauppakorkeakoulun espoolaistunut kasvatti siirtyi tehtävään suoraan pitkän vanhempainvapaan päätteeksi Bilotilta, jossa hän toimi edeltäneet 10 vuotta pääosin konsernin tytäryhtiöksi perustamansa Microsoft-liiketoiminnan toimitusjohtajana ja perustajaosakkaana. Ennen tätä Ismo vaikutti noin 8 vuotta Digialla ja sitä edeltäneissä yhtiöissä myynnissä ja kumppanihallinnassa, vastaten esimerkiksi Microsoft-kumppanuudesta ja eri toimialojen myyntitiimien vedosta. Toistaiseksi tasan 20 vuoden IT-ura Ismolla alkoi Compaq Computersin palveluksessa Linköpingissä, Ruotsissa vuosina 1999-2000.

Viime vuoden lopulla toimitusjohtajan kenkiin astunut Matti Vesterinen pitää vahvan Microsoft-ekosysteemitaustan omaavan Ismon saapumista tarpeellisena kehitysaskeleena yhtiölle ja yhtenä
avaintekijänä kasvustrategian toteuttamisen kannalta.

”Ismon vahva toimialaosaaminen ja aiemmat näytöt menestyvän liiketoiminnan rakentamisesta vakuutti meidät. Ismon avulla pystymme pitämään lupaukset asiakkaille oikeasti lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamisesta jatkossakin.” jatkaa Matti Vesterinen.

Koko Cloudrivenin tiimi toivottaa Ismon lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätiedot:

 

Ismo Piispa

+358 50 301 2514
ismo.piispa@cloudriven.fi

Matti Vesterinen
+358 40 772 5703
matti.vesterinen@cloudriven.fi