CLOUDRIVENIN TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU

Cloudrivenin hallitus ja toimitusjohtaja Matti Vesterinen ovat yhteisymmärryksessä päättäneet Vesterisen toimisuhteen, hallituksen puheenjohtaja Jukka Koskenkanto kertoo. Vesterinen lopettaa työt välittömästi, ja vt. toimitusjohtajana toimii Jukka Koskenkanto. Cloudriven aloittaa uuden toimitusjohtajan haun.

”Kuluneena vuonna Cloudriven käynnisti useita tärkeitä muutoksia liiketoimintansa kehittämiseksi. Monissa näissä Matti Vesterisellä oli tärkeä rooli. Cloudriven haluaa entisestään nopeuttaa uudistumista sekä asiakkuuksien, liiketoiminnan että rekrytointien osalta”, toteaa Jukka Koskenkanto ja jatkaa ”Nyt on oikea aika kiittää Mattia ja siirtyä Cloudrivenissä nopeamman rekrytoinnin vaiheeseen. Asiakastyöstämme johtuen meillä on mainioita työpaikkoja hyville ja iloisille tekijöille mukavassa yrityksessä auki”.

Cloudriven on ohjelmistokehitys- ja konsultointiyhtiö, jonka asiakkaat Suomessa ja muualla Euroopassa arvostavat näkemyksellistä sovelluskehityskumppania ja palkittua Happit-sovellusta tietojärjestelmien käytön tukena.

Lisätietoja: Vt. toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto, +358 50 5604 607, jukka.koskenkanto@cloudriven.fi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *