Matti Vesterinen Cloudrivenin toimitusjohtajaksi

Cloudrivenin toimitusjohtajaksi on nimitetty 3.12.2018. alkaen ekonomi Matti Vesterinen. Vesterisellä on laaja kokemus pienten sekä suurten yritysten

Matti Vesterinentoiminnan vetovastuusta ja menestyksekkään strategian toteuttamisesta. Hän on tehnyt mittavan uran liiketoiminnan kehittämisessä mm. Nordcloud Solutionsin toimitusjohtajana ja Accenturella johtotehtävissä. Vesterinen on valittu myös FutureCEO kilpailun finalistiksi vuonna 2017.

”On ilo päästä mukaan Cloudrivenin tarinaan ja toteuttamaan uutta strategiaa. Cloudriven on omalla alallaan edelläkävijä ja asiakkaidensa arvostama yritys. Minulla on vahva visio Cloudrivenin tulevaisuudesta ja olen sitoutunut yrityksen kasvutavoitteisiin” kertoo Vesterinen.

 

Cloudrivenin perustajaosakas ja nykyinen toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto jatkaa asiakastyössä ja yhtiön hallituksessa keskittyen kansainvälistymiseen ja Cloudrivenin Happit -liiketoimintaan.

”Matin mukaantulo on meille suuri etu ohjelmistoliiketoiminnan kasvattamisen näkökulmasta. Olemme päättäneet olla päivittäin yhä parempi kumppani asiakkaillemme ja kasvupaikka parhaille työntekijöille. Uskon, että Matin ohjaamana Cloudriven kiihdyttää kasvuaan” sanoo Koskenkanto.

Lisätiedot:

Matti Vesterinen 
+358407725703

Jukka Koskenkanto 
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi

Cloudriven on keskittynyt asiakaskohtaisten sovellusten toteuttamiseen Microsoftin Office365, Dynamics365 ja Azure –teknologia-alustoilla ja tukemaan asiakkaitaan niiden hyödyntämisessä. Tästä tunnustuksena valinta Microsoftin vuoden 2018 ohjelmistokehittäjäkumppaniksi Happit-palvelulla sekä viimeisimpänä voitto ESPC 2018 –tapahtumassa sarjassa “Paras Office 365 -lisäosa”.