Microsoft-ikoni palaa juurilleen

,

Vuosi 2016 oli Cloudrivenille vahva kasvun vuosi. Syksyllä lanseerattu rekry-kamppis tuotti toivotun tuloksen. Fullstack-ohjelmoija Sami Eklund aloitti täydellä teholla jo joulukuun aikana. Niin asiakkaat, kollegat kuin mies itsekin on ollut tyytyväinen näkemäänsä: ”On ollut mukava liittyä tiiviiseen tiimiin. Olen päässyt sen osaksi jo päivästä yksi lähtien”.

Heti tammikuun alusta Cloudrivenillä aloittaa vahvaa uraa Microsoftilla tehnyt Ilija Lazarov. Micorosftin premier-tuen tiimejäkin luotsannut Ilija on teknisten osaajien joukossa noussut ikonin asemaan. Vuosi sitten Ilija siirtyi jälleen Microsoft kumppanien puolelle.

”Analysoin markkinaa ja vaihtoehtoja. Halusin konsultoinnin lisäksi olla mukana myös sovellusbusineksessä”, kuvaa Ilija mielenkiintoaan liittyä Cloudrvenin tiimiin.

Katso Ilijan ajatuksista tarkemmin alla olevasta haastattelusta.

 

Myös vuosi 2017 on oleva vahvan kasvun vuosi. Syksyinen myynnin kasvu lupailee hyvää ja Cloudrivenin tavoitteena on rekrytoida uusi osaaja joka kuukausi. Vahvistusta haetaan niin myynnin kuin toteutuksenkin puolelle. Myös kansainvälisessä toiminnassa on odotettavissa uusia avauksia. Avoimista positioista viestitään tarkemmin verkkosivuillamme.

”Tästä tulee hyvä juttu”, kiteyttää Modern Workplace liiketoiminnan vastuullinen JP Wirta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *