#ModernWorkMonday

Cloudrivenin #ModernWorkMonday -päivän vieraana vuorossa Hobby Agency Oy:n toimitusjohtaja Jaana Komscha-Härkönen. Hobby Agencyn missiona on yhdistää luova-ala sekä bisnesmaailma keskenään ja käyttää luovuutta työkaluna työhyvinvoinnin johtamisessa.

Keskustelimme luovuuden merkityksestä muutosprosessissa.

”Se on tosi iso. Luulen, että se mahdollistaa ihmisten oppimista. Teknologia ja robotisaatio tulevat, mutta toisaalta luovuus mahdollistaa molempien kehityksen. Molempia tarvitaan.”

Työntekijäkokemus on paljon puhuttu aihe ja Komscha-Härkönen painottikin juuri luovuuden merkitystä tässä asiassa. Mitkä ovat luovuusharjoitteiden hyödyt työntekijäkokemuksen kannalta?

”Mitä meille on tullut palautetta, niin tiimihenki, tiimiytyminen, ryhmäytyminen ja myös luottamuksen rakentaminen ovat parantuneet. Ja miten uudet innovaation syntyy? Harvoin se menee niin, että sanotaan ”nyt innovoidaan” ”

Varsinkin IT-ala ja robotisaatio on ollut työn murroksessa digitalisaation myötä

”Näen, että ne alat tulevat tarvitsemaan luovuutta vielä enemmän tulevaisuudessa. Joskus on hyvä hypätä omalle epämukavuusalueelle, jota kutsun oppimisalueeksi. Siinä ehkä syntyy niitä uusia oivalluksia ja innovaatioita parhaiten.”

Cloudrivenin maanantain läsnätyöpäivä #ModernworkMonday on perusta joustavalle työviikolle. Haluamme tarjota organisaatiolle mahdollisuuden tutustua uudenlaisiin työskentelytapoihin, jossa yhdistyvät älykkäiden työkalujen hyödyntäminen osana päivittäistä johtamista ja kannustamista.

Mikäli haluat kokea työpäivän meidän kanssa, ota yhteyttä!

  • Alkaa 1

  • Loppuu 1

  • Alkaa 2

  • Loppuu 2