Cloudriven Oy hakee osa-aikaista

asiakaspalveluharjoittelijaa

Haetaan osa-aikaista asiakaspalveluharjoittelijaaHaemme osa-aikaista työntekijää vahvistamaan asiakaspalvelutiimiämme 10–20 tunnin ajan viikossa. Puhelimitse ja sähköisessä viestinnässä toimiva asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-18, ja työaikasi sijoittuu joustavasti asiakaspalvelun aukioloaikoihin 2-3 päivälle viikossa. Työsuhde on vakituinen.

Asiakaspalvelutyön lisäksi osallistut kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti myynnin, markkinoinnin ja teknisen tiimimme toimintaan. Haemme erityisesti tietotekniikka- ja kaupallisen alan opiskelijoita, joilla on halu kasvaa ja kehittyä mukanamme koviksi ammattilaisiksi. Sitoutuneen ja intohimoisen työskentelyn vastineeksi tarjoamme palkan ja lounasedun lisäksi innostuneen työyhteisön, joustoa työaikoihin sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan yhteen Suomen parhaista duuniporukoista. Kaikilla työntekijöillä on käytössään kuntosalietu, ja yhteisten treenien lisäksi käymme yhdessä myös liikuntatapahtumissa.

Toivomme sinun olevan kasvusuuntautunut ja start-up -henkinen asiakaspalvelija, jolla on luontainen halu auttaa. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi ja hyppäämään spontaanisti uusiin haasteisiin; kun asiakaspalvelussa sattuu ja tapahtuu, on sinun pysyttävä mukana ja pystyttävä pitämään hermosi kurissa. Näet asiakaspalvelun prosessina, jonka jokainen vaihe on tärkeä.

Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä atk-perustaitoja ja Microsoft Office -ohjelmien perusosaamista. Microsoft Dynamics – ja SharePoint -osaaminen ovat plussaa, mutta eivät todellakaan välttämättömiä; kaikki tarpeellinen opetetaan perehdytyksessä. Muodollisia pätevyyksiä tärkeämpää on kuitenkin se, että olet tyyppinä sopiva lisä meidän tiimiimme. Porukkamme työskentelee joustavasti siellä missä työt ovat, joten Espoossa sijaitsevan toimistomme lisäksi työtä on perehdytysvaiheen jälkeen mahdollista tehdä joustavasti myös etänä.

Pyrimme aloittamaan työt löytämämme huipputyypin kanssa lokakuun alussa.

Jos kiinnostuit, lähetä kirjallinen hakemus tuntipalkkatoiveineen ja ansioluettelosi su 4.9.2016 mennessä hallintopäällikkö Hanna Arimolle sähköpostin pdf-muotoisina liitteinä osoitteeseen hanna.arimo@cloudriven.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelun esimies Antti Jokinen, puh. 040 833 3954.

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka on erikoistunut vuorovaikutteisten teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä toimintatapamuutosten jalkauttamiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Uskomme siihen, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat.