Toukokuun asiakasraati 16.5. klo 14-16

, ,

Seuraava Cloudrivenin asiakasraati järjestetään torstaina 16.5.2013 klo 14-16 Niittykummussa (Niittymäentie 7, Espoo). Olemme muokanneet raadin ohjelmaa saamamme asiakaspalautteen perusteella.

Aluksi kerromme Cloudrivenin ensimmäisestä pelillisyyden pilottihankkeesta. Pelin avulla liiketoiminnan tavoitteet jalkautetaan kannustavalla, yhteisöllisellä ja läpinäkyvällä tavalla. Tavoitteena on myös osoittaa, että pelaaminen parantaa työmotivaatiota ja tuloksia. Pilotin esittelyn jälkeen käymme läpi Sydämen ja Virran tulevia versioita ja keskustelemme kehitystoiveista.

Varsinaisen ohjelman päätyttyä tutustumme kesän juhlia silmällä pitäen raikkaisiin kuohuviineihin rennon keskustelun merkeissä. Sään salliessa wine tasting järjestetään ulkona aurinkoterassilla. Tarjolla on myös pientä purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cloudriven.fi. Kerro samalla, osallistutko viininmaisteluun.

Asiakasraadin ohjelma

14.00 Cloudrivenin pelillisyyden (gamification) tuotekonsepti

Jukka Koskenkanto, toimitusjohtaja
Antero Törhönen, liiketoimintajohtaja

14.30 Virran ja Sydämen kehitystoiveet

1) Virran uusi versio ja kehitysideat

Tuomas Kesti, tuotepäällikkö
Matti Pitkänen, tuotepäällikkö

2) Sydämen uusi versio ja kehitysideat

Antti Jokinen, tuotepäällikkö

15.45 Yhteenveto ja virallinen ohjelma päättyy

16.00-18.00 Kesän kuplivat juhlat

Tutustuminen raikkaisiin kuohuviineihin sommelier Janne Hallan johdolla. Wine tasting järjestetään sään salliessa ulkona. Tarjolla on myös pientä purtavaa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *