Uusia kasvoja Cloudrivenissä

Viime syksyn ja alkuvuoden 2016 aikana Cloudrivenin henkilöstö on kasvanut siihen tahtiin, että perässä on ollut vaikea pysyä!

Kai Grass aloitti viime lokakuussa, Hanna Arimo alkusyksystä, Niklas Engblom marraskuussa ja Joni Väänänen joulukuussa. Myyntigurumme Asta Kiisken ensimmänen työpäivä oli helmikuun alussa, ja uusi asiakaspalvelijamme Topias Tolonen aloitti 1.3.

Kai Grass

Kai Grass, Head of CRM

Kai vastaa Cloudrivenin CRM- ja Virta-liiketoiminnasta. Aikaisemmin hän on työskennellyt toimitusjohtajana ja partnerina CRM:ään ja markkinointiautomaatioon keskittyneessä Crementum Oy:ssä.

Hanna Arimo

Hanna Arimo, hallintopäällikkö

Hanna vastaa Cloudrivenin hallinnosta ja laskutuksesta ja viimeistelee samalla oikeustieteen opintojaan Helsingin yliopistossa.

Niklas Engblom

Niklas Engblom, Full Stack Developer

Niklas taitaa sekä frontendin että backendin ja on mukana erityisesti haastavissa SharePoint-projekteissa sekä TrainEngagen tuotekehityksessä. Aikaisemmin Niklas työskenteli Innofactorilla.

Joni Väänänen

Joni Väänänen, konsultti

Jonilla on pitkä kokemus IT-alalta myynnin eri tehtävistä ja Cloudrivenillä hän vastaa nimetyistä avainasiakkuuksista. Joni toimii myös kuntoiluyrittäjänä ja pyörittää omaa Endurance Sports Finland-verkkokauppaa osoitteessa www.endurancesports.fi.

Asta Kiiski

Asta Kiiski, Sales Manager

Asta pitää huolen Cloudrivenin uusista ja vanhoista asiakkaista ja auttaa ehtiessään myös markkinoinnissa. Astalla on pitkä kokemus myynnin tehtävistä, viimeisimpänä Dream Brokerilta.

Topias Tolonen

Topias Tolonen, asiakaspalvelija

Topias ratkoo asiakkaidemme pulmia asiakaspalvelussa ja huolehtii, että yksikään palvelupyyntö ei jää selvittämättä. Topiaksen intohimoja ovat Casion retrokellot sekä juokseminen.