Mitä?

Tässä Cloudrivenin syksyn webinaarissa pureudutaan Office 365 käyttöönottoon. Kuinka toteuttaa se ja mitä se organisaatiolta vaatii?

Cloudrivenin webinaaritiimi pakkaa laukut ja lähtee vieraaksi Hämeen ammattikorkeakoulun HAMKin vieraaksi. Asiantuntijoina webinaarissa toimivat HAMKin Verkkoviestintäpäällikkö Lotta Linko sekä ratkaisuasiantuntija Mirlinda Kosova-Alija. Webinaarin moderoi Cloudrivenin Petri Tarjamo.

Miksi?

Suureksi ongelmaksi on noussut massiivinen valikoima erilaisia palveluita ja kilpailu eri toimijoiden kesken on kiristynyt. Monesti käyttöönotetaan usean eri toimijan palveluita, vaikka yhdellä palvelukokonaisuudella pärjäisi, jos sen tekee hallitusti. Tässä webinaarissa pureudutaan siihen, kuinka Office 365 otetaan käyttöön tehokkaasti.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu kaikille liiketoimintapäättäjille, ketkä sunnittelevat tai haluavat saada Office 365 -investoinnistaan kaiken irti.

Agenda:

  • HAMKin lähtötilanne ja tavoitteet

  • Käyttöönottoprojekti prosessiksi

  • Pelillistetty muutoshallinta ja liiketoiminnan / johdon sitouttaminen

  • Hyödyt, opit, neuvot ja vinkit

Lataa tallenne

Asiantuntijoina tässä webinaarissa:

Lotta linko

HAMKin verkkoviestintäpäällikkönä Lotta kehittää työssään ratkaisuja, jotka sopivat toimintakulttuuriin, palvelevat yksittäisiä käyttäjiä, tiimejä ja koko organisaatiota ja sen strategisia tavoitteita. Office 365:n myötä HAMKissa on kehitetty yhteisöllistä, modernia työskentelyä ja työyhteisöviestintää. Kehitystyöhön sisältyy aina toiminnan arvioiminen ja jatkuva parantaminen.
Lotta on ollut mukana useissa verkkosivuston uusimisprojekteissa, joissa tehtäväkenttään on liittynyt toimintaprosessien muutokset, konseptien rakentaminen, käyttölinjaukset sekä käytön tuki.

mirlinda kosova-alija

Mirlinda työskentelee Hämeen ammattikorkeakoulussa ratkaisuasiantuntijana. Hänen yhtenä vastuualueenaan on O365-palvelun käytön paras hyödyntäminen organisaation strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Opettaja Mirlindan pedagoginen keinovalikoima on laaja: koko organisaation osaamismerkeistä tiimien valmennustyöpajojen kautta henkilökohtaisen kehittymisen tukemiseen. Verkkopalvelujen kehittäjänä ja projektipäällikkönä Mirlinda on vienyt läpi HAMKin viimeiset sivustouudistukset, ja työssään hän vastaa myös HAMKin opetusteknologioiden käyttöönotosta ja kehittämisestä.

Petri Tarjamo

Petri toimii Cloudrivenillä Senior Advisorina ja hänellä on vahva kokemus myynnin ja liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tietotyön prosessien ja toimintatapojen, niitä tukevien ratkaisujen kehittämisestä ja muutosjohtamisesta hänellä on kokemusta sekä ratkaisutoimittajan, että asiakkaan liiketoimintajohtajan näkökulmasta.

Lue myös uusimmat blogitekstit