Itsensä Johtaminen

Maksuton live-webinaari to 3.5. klo 9:00

Etätyö ja työelämän murros – miten johdat itseäsi ja muita?

Kiitos osallistujille! Lataa webinaarin jälkitallenne täyttämällä alla oleva lomake

Harvinaista herkkua tarjolla, kun luvassa myös yleisölle avoin webinaari-tilaisuus Kampin Sähkötalossa CoWorking -tiloissa. Tarjolla aamupuuro ja kahvit klo. 8:30 alkaen. Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian.

Itsensä johtamisesta on puhuttu paljon ja aihe herättääkin paljon kysymyksiä. Kuinka johtaa itseään työn muutoksessa? Kuinka organisaatiot ovat valmistautuneet itsensä johtamisen haasteisiin?

Luvassa huikea kattaus asiantuntijuutta ja mielipiteitä, kun samaan keskusteluun saatetaan erityispsykologi ja psykoterapeutti Satu Pihlaja, valmentaja ja kouluttaja Ulla Vilkman ja modernin työn johtaja JP Wirta. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan paikan päälle tai verkon välityksellä.

Webinaarissa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka tiimit asettavat ja valitsevat tavoitteensa?
  • Kuinka omaa aikaa hallitaan paremmin?
  • Mitkä ovat etätyön haasteet itsensä johtamisessa?
  • Kuinka teknologiat tukevat kaikkea tätä?

Satu Pihlaja, erikoispsykologi, psykoterapeutti, kouluttaja ja valmentaja, Komppi Oy

Sadun intohimona on auttaa muita saamaan oman potentiaalinsa käyttöön. Hän on tehnyt kehittämistyötä verkkopalveluiden parissa ja valmentaa parempaan itsensä johtamiseen. Sadulta on ilmestynyt kirja Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi. Lisää satupihlaja.com/aikaansaamisen-taika

Ulla Vilkman, Valmentaja ja konsultti, CEO, Timanttia Consulting Oy

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä. Pääajatuksena Ullan työssä on, että meidän on opeteltava ajattelemaan työstä kokonaan uudella tavalla ja sen myötä kehittää työkulttuuria, toimintatapoja, johtamista ja työvälineitä. Ullalta on ilmestynyt kirja Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä. Lisää www.etajohtaminen.fi.

JP Wirta, Modernin työn johtaja, CMO, Cloudriven Oy

JP:llä on pitkä kokemus digitaalisten palveluiden konseptoinnista ja tuotteistamisesta sekä liiketoimintalähtöisestä teknologiakonsultoinnista. Hän on myös Suomen näkyvimpiä modernin tietotyön puolestapuhujia.

Ilmoittaudu mukaan!

Webinaari kestää noin 45 minuuttia. Tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Alusta toimii parhaiten Googlen Chrome-selaimella.

Eikö ajankohta sovi sinulle? Ilmoittaudu silti mukaan, lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille.