Keitä me olemme

Microsoftin pilvet ovat meidän juttu. Teemme ratkaisuja niin Microsoft 365:n, Power Platformin, Dynamics 365:n kuin Azurenkin päälle. Vaikka päät ovat Microsoftin pilvissä, keskitymme tosimaailman tekemiseen ja käytännönläheiseen tiimityöhön. Jos haluat tehdä töitä mielenkiintoisissa projekteissa, työskennellä mukavien ja osaavien ihmisten kanssa ja oppia koko ajan jotain uutta, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä arvostetaan erilaisia osaamisia laajasti ja kokoonpanosta löytyy muun muassa huippuarkkitehteja, palvelupäälliköitä ja tulevaisuuden staroja.

Korona-aika muutti työmarkkinoita varsinkin ICT-alalla pysyvästi, ja se kosketti myös meitä. Aiemmin monista olisi saattanut tuntua vielä oudolta työskennellä yrityksessä, jonka lähimmälle toimistolle on satojen kilometrien matka. Nyt asiassa ei ole mitään outoa ja Cloudrivereita alkaa löytyä jo ympäri Suomen. Pohjoisimmat kollegamme liittyvät kokouksiin Rovaniemieltä ja Oulusta. Savosta ja Pirkanmaalta tulijat voi laskea juuri ja juuri yhden käden sormilla ja Kanta-Hämeessäkin meillä on ollut jo kauan vahva edustus. On siis sanomattakin selvää, että teemme paljon etätöitä. Tiimit sopivat keskenään läsnäpäivistä aina tarpeen mukaan, mutta muuten jokainen tekee työnsä hybridimallilla sieltä mikä itselle parhaiten sopii. 

Useimmat meistä tekevät etätöitä ainakin osan viikosta, mutta toimistolle on helppo tulla pyöräillen tai julkisilla. Konttorimme sijaitsee Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella, Kaisaniemenkadun olutravintoloiden naapurissa vain parin sadan metrin päässä rautatieasemalta. Toimistolta löytääkin usein juttu- ja harrastusseuraa myös työn ulkopuolisiin rientoihin.

Cloudriven on työpaikkojen edelläkävijä 

Cloudrivenin toteuttaman Siqni-kyselyn kokonaistyytyväisyytemme arvosanaksi muodostui erinomainen 87/100, ja tällä huikealla tuloksella ansaitsimme Future Workplaces -sertifikaatin. Future Workplaces on sertifikaatti, joka ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.
 

Olemme mukana työelämän vallankumouksessa!

Olemme perheystävällinen työpaikka!

Voimme ylpeänä kertoa, että olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen osoituksena perheystävällisyydestämme!

Perheystävällisyys ja joustava työkulttuuri ovat olleet aina keskeisiä arvojamme. Meillä työ ei ole sidottu vain tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan työtä voi tehdä missä ja milloin tahansa, mökiltä tai veneeltä käsin – ympäri vuoden.

Saimme alkukartoitukseen kuuluneesta kyselystä koko ohjelman historian korkeimmat tulokset! Eikä tässä vielä kaikki: olemme myös ensimmäinen yritys, joka saavutti Perheystävällinen työpaikka – tunnuksen heti alkukartoituksen jälkeen, ilman tarvetta erilliselle kehittämisvaiheelle.

Joustavuus ja luottamus eivät siis ole vain kauniita sanoja, vaan todellinen osoitus toimintakulttuuristamme.

 • Cloudriverit kertovat: Jarmo Lehto

  Minkälaisia hommia teet?

  Toimin ratkaisukonsulttina, useimmiten M365-kentällä. Työskentelen tiiviisti asiakkaan kanssa projektin alusta loppuun asti määrittelyn, suunnittelun, räätälöintien kehittämisen ja koulutusten parissa. Teknologioiden osalta ratkaisuissa on usein käytössä SharePoint, Teams, Azuren palvelut ja Power Pages.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Asiantuntijana pääsen projekteissa vaikuttamaan heti alusta lähtien siihen, että asiakkaalle saadaan toimitettua heidän haasteeseensa juuri oikea ratkaisu. Pääsen toimimaan modernien pilviteknologioiden parissa, tekemään laadukasta työtä ja bonuksena saan mukavat kollegat, joilta löytyi tarvittaessa apua ja näkemystä.

  Kollegan sanoin:
  “Jarmon kanssa on ilo työskennellä. Hän tuntee syvällisesti Microsoftin pilviteknologiat, mutta osaa keskustella niiden hyödyntämisestä asiakkaan kanssa yhteisellä kielellä. Jarmo on tiimin luottopakki, joka varmistaa, että emme lupaa sellaista, mitä ei voisi toimittaa!”

 • Cloudriverit kertovat: Antti Jokinen

  Minkälaisia hommia teet?

  Teen laajasti M365-alueen töitä: konsultointia, koulutusta, koodausta ja
  käyttöliittymäsuunnittelua.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Meillä on parasta mukavat kollegat ja rento tekemisen meininki, kiinnostavat asiakasprojektit ja hyvä mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.

  Kollegan sanoin:

  “Antti on tosi kova osaaja, mutta parhaalla mahdollisella tavalla silti sydämeltään pehmo. Antilla on aina aikaa jeesata!”

 • Cloudriverit kertovat: Anu Kontiainen

  Minkälaisia hommia teet?

  Työskentelen erilaisissa M365-puolen hommissa, kuten SharePoint intranet ja Teams-käyttöönottoprojekteissa. Koulutan, konsultoin, organisoin tiimin työskentelyä ja varmistan käyttäjien osaamisen. Olen myös perehtynyt saavutettavuuteen, mutta kovin syvällä koodissa en ui. Puhun mieluummin loppukäyttäjien kieltä kuin koodia.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Parasta on huiput kollegat, joiden kanssa työskentely on hauskaa, sekä osaavat esimiehet. Ihana pienen firman fiilis ja tunnelma, vaikka onkin kasvettu hyvää vauhtia. Voin laajentaa ja muuttaa omaa työnkuvaa kiinnostuksen mukaan. Meillä on vapaus valita oma työskentelypaikka sekä –ajat itselle sopiviksi, jotta saa jouhevasti tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä.

  Kollegan sanoin:

  “Anu on sanavalmis yleisosaaja, jonka puoleen voi kääntyä melkein missä tahansa M365-puolen ongelmassa. Jos Anu ei jotain tiedä, hän tietää vähintään miten asiaa kannattaa alkaa selvittämään!”

 • Cloudriverit kertovat: Antti Virtanen

  Minkälaisia hommia teet?

  Toimin palvelupäällikkönä jatkuvien palveluiden tiimissämme. Huolehdin, että asiakas saa tarvettaan vastaavaa it-konsultointia, olipa kyseessä sitten projektitoimitus, pien- tai jatkokehitys tai ongelmatilanteet palvelun käytössä. Toimitusvastuun ja asiakastyön lisäksi toimenkuvaani kuuluu sisäisiä tukitoimia kuten laskutusta.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Pääsen ratkomaan haasteita läpi Microsoftin pilvitarjooman sekä oppimaan uutta ja kehittämään osaamistani yhtiön sisällä moneen eri suuntaan. Pitää tietysti mainita mainiot kollegat, joiden kanssa erilaisten haasteiden taklaaminen on mukavaa.

  Kollegan sanoin:

  “Antin huumorintaju ei petä koskaan! Työt sujuvat rattoisasti, kun Antti on mukana.”

 • Cloudriverit kertovat: Maria Sibinescu

  What kind of work do you do?

  I’m involved in solution design and development using technologies such as .NET, Azure, React and Power Platform, where I focus particularly on Power Apps and custom Power Pages development. Work typically includes close collaboration with customers to provide the best solution for their needs.

  What’s the best thing about Cloudriven?

  Cloudriven offers great colleagues with deep knowledge and opportunities to work with various modern technologies in different domains to fulfill customers’ needs and develop my own expertise.

  Kollegan sanoin:

  “Maria is one of the kindest people I have ever met and is great with people and code alike! Maria is a true professional and can handle any situation gracefully.”

 • Cloudriverit kertovat: Sofia Evävaara

  Minkälaisia hommia teet?

  Teen konsultointia pääosin Dynamics 365 CRM –applikaatioiden parissa: määrittelyä, järjestelmämukautuksia ja koulutuksia, sekä myös käyttöliittymäsuunnittelua. Taustaltani olen kosmetologi sekä it-tradenomi, ja tässä työssä voin loistavasti yhdistää ihmisläheiset taitoni teknologian kanssa.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Parasta ovat erittäin ammattitaitoiset ja huumorintajuiset kollegat sekä mukavat yhteiset illanvietot ja muut työpaikan Tapahtumat. Täytyy myös hehkuttaa mukavia asiakkaita, joiden kanssa on kiva tehdä yhteistyötä. Joka päivä oppii uutta ja ongelmatilanteissa kollegoilta saa aina apua.

  Kollegan sanoin:

  “Sofia ymmärtää hyvin käyttäjien tarpeita, ja Sofian kommunikaatiokyvyt ovat omaa luokkaansa. Ehkä sen vuoksi Sofian kykyyn toimittaa voi luottaa täydellisesti. Ihmisenä hän säteilee ympärilleen hyvää mieltä.”

 • Cloudriverit kertovat: Toni Heiniö

  Minkälaisia hommia teet?

  Kalenterini täytyy monien eri mielenkiintoisten Dynamics-asiakasprojektien myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelumoduulien määrittely- ja konfigurointipalavereista. Autan myös myyntiä pre-salesissa ja olen mukana kehittämässä yrityksen sisäisiä toimintamalleja.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Ehdottomasti parasta ovat mukavat työkaverit jotka ovat myös erittäin osaavia. Pääsemme kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa Microsoftin huipputyökaluilla. Töitä tehdessä on yleensä myös hauskaa, eli selkeä win-win skenaario. Meillä on myös paljon hengennostatustapahtumia kuten illallisia sekä Tech Retreat viikonloppuja mukavissa maisemissa!

  Kollegan sanoin:

  “Tonin kyky esiintyä rauhallisesti ja asiantuntevasti asiakkaalle tilaa antaen vakuuttaa minut kerta toisensa jälkeen. Työtilanteiden ulkopuolella Toni on seuramiehenä loistava liikunnallinen herrasmies, jonka kanssa ajatusten vaihto sujuu aiheesta kuin aiheesta.”

 • Cloudriverit kertovat: Laxmareddy Dookuri

  What kind of work do you do?

  As a senior developer, I’m involved in design and developing bespoke solutions. I bring a variety of technical experience to the team: C#, ASP.Net, Azure, SQL, React, Type script, M365, SharePoint, Power Apps and Power Pages are some of my skill areas.

  What’s the best thing about Cloudriven?

  Cloudriven is a group of very motivated professionals. We continuously challenge ourselves to work with cutting edge technologies to deliver quality solutions and services to customers. Cloudriven motivates employees to constantly upgrade their skills with great incentives.

  Kollegan sanoin:
  “Lax is not only quick to learn about new technology but also a teammate who brings happiness to work. I enjoy solving challenges with him.”

 • Cloudriverit kertovat: Jussi Muilu

  Minkälaisia hommia teet?

  Suunnittelen ja toteutan Microsoft Power Platformia hyödyntäviä ratkaisuja. Työssäni pyrin yhteensovittamaan asiakkaiden liiketoimintatarpeita ja Power Platform –alustan kyvykkyyksiä ja löytämään mahdollisimman tarkoituksenmukaisia tapoja ratkaisujen kehittämiseen.

  Mikä on parasta Cloudrivenilla?

  Työkaverit! Samanhenkisen, uudesta innostuvan porukan kanssa työskentely on inspiroivaa ja tarvittaessa saa aina apuja ja neuvoja, eikä haasteita tarvitse ratkoa yksin. Minulle on myös tärkeää, että työnantaja arvostaa aktiivista oman osaamisen kehittämistä ja tiedostaa sen, että vähintään yhtä tärkeää kuin sen mitä nyt osaa on se, Kuinka pystyy oppimaan ja omaksumaan uutta.

  Kollegan sanoin:
  “Jussi tuntee Microsoft –pilven mahdollisuudet kuin omat taskunsa. Hänen oppimiskykynsä on käsittämätön! Jussi on myös lämmettyään mitä mainiointa juttuseuraa esimerkiksi firman illallisilla!”

Kehittyminen

Pari kertaa vuodessa Cloudriverit kokoontuvat yhteen Tech Retreat -tapahtumaan. Tavoitteena on yhdessä kollegoiden kanssa ottaa haltuun uusia teknologioita ja rakentaa niitä käyttäen päräyttävät demot. Tech Retreat on käytännössä firman sisäinen hackathon ─ luovaa yhdessä tekemistä, uuden oppimista sekä ympäri Suomea toimivassa organisaatiossa myös oiva tapa välillä viettää kollegoiden kanssa aikaa yhdessä kasvokkain hyvän ruoan ja juoman merkeissä!

Jokainen on tervetullut osallistumaan, kehittymään ja jakamaan omaa osaamistaan. Tärkeänä osana arkeamme on tiedon ja kokemusten jakaminen kollegoiden välillä, ja tätä tarkoitusta varten järjestämme kuukausittain Techdrivers Live-tapahtuman jossa cloudriverit itse esittelevät mielenkiintoisia projektikokemuksia ja uusia teknologioita toisilleen.

Oman osaamisen kehittäminen on meille niin tärkeää, että valitsimme sen yhdeksi yrityksen arvoista. Toteutamme oppimista ja kehittymistä monella eri tavalla: sertifioinnit, sisäiset Techdrivers Live ja Tech Retreat -tapahtumat, seminaari- ja konferenssiosallistumiset ovat kaikki tärkeitä.

Meille on tärkeää, että jokainen saa oppia töissä aina jotain uutta sekä vahvistaa jo olemassa olevaa osaamistaan. Yhteisöllisen ja vapaamuotoisen tekemisen lisäksi haluamme tukea myös sitä, että jokainen kehittää osaamistaan omatoimisesti. Kaikkien vuosityöajasta 10% on varattu opiskeluun ja suoritetuista sertifioinneista palkitaan kauniiden sanojen lisäksi myös rahallisesti.

Palkitseminen

Uskomme, että työt sujuvat parhaiten kun henkilöstö voi hyvin. Panostamme etuihin, jotka tarjoavat työntekijöille joustavia mahdollisuuksia elää itselleen merkityksellä tavalla. Meillä ei ole pingispöytää eikä toimistobaristaa, vaan keskitymme tapoihin tehdä jokaisen työntekijän arjesta mahdollisimman sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta, sekä töissä että vapaa-ajalla.

Arvomme

Olemme sitoutuneet omiin arvoihimme ja pyrimme toteuttamaan niitä juhlapuheiden sijaan jokapäiväisessä arjessa. Meille on tärkeää, että toimimme arvojemme mukaisesti itseämme, toisiamme, asiakkaitamme ja koko ympäröivää maailmaa kohtaan.

Ihmisyys

Huolehdimme ihmisistä ympärillämme ja opimme toisiltamme.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ja olemme asiakkaan ja kollegoiden luottamuksen arvoisia.

Kehittyminen

Opimme jatkuvasti asiakkaistamme ja teknologiasta sekä kehitymme ammattilaisina.

Avoimuus

Keskustelemme avoimesti ja esitämme ongelmiin ratkaisuja rohkeasti.

Avoimet työpaikat

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Hyvä! Tapaamme mielellämme uusia ihmisiä ja juttelemme mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.Hyväksyn tietojeni käsittelyn ja tietosuojaselosteen

HR & rekrytointi

Hanna Arimo
+358 50 468 6122
hanna.arimo@cloudriven.fi
rekry@cloudriven.fi