Cloudriver-yhteisö

Cloudrivenillä työskentelemme yhdessä parhaiden Power Platform-,  Dynamics 365-, Microsoft 365- ja Azure-tekijöiden kanssa. Porukastamme löytyy runsaasti teknisiä taitoja sekä liiketoiminta- ja markkinointiosaamista.

Me Cloudriverit olemme ainakin suunnistajia, partiolaisia, purjehtijoita, kryptolouhijoita, hiihtäjiä, pyöräilijöitä ja viskiharrastajia. Asiakasprojektit haastavat tietotaitoamme ja ohjaavat meidät oppimaan jatkuvasti lisää. Samalla tuomme yhteisöömme uusia ideoita ja laajennamme ajatusmaailmaamme.

Me olemme kaikki erilaisia, mutta jokainen Cloudriver haluaa oppia, jakaa tietoa ja ennen kaikkea osaa nauraa itselleen.

Great people, interesting projects and plenty of opportunities to try the newest technologies.
maria_sibinescu cloudriven consultant
Asiantuntevin työporukka jossa koskaan saanut olla mukana.
Liljeqvist_Ville Cloudriven Consultant

Huikea yhdistelmä rentoa meininkiä, uuden oppimiseen täysillä heittäytymistä ja suoraviivaista haasteiden ratkomista.

Yli-Olli Sampo Delicery Director
CRM:n poraaminen on ollut aina lähellä sydäntä.
2012

Perustettu

40

Työntekijää

Henkilöstöedut

Uskomme, että työt sujuvat parhaiten kun henkilöstö voi hyvin. Panostamme etuihin, jotka tarjoavat työntekijöille joustavia mahdollisuuksia elää itselleen merkityksellä tavalla. Meillä ei ole pingispöytää eikä toimistobaristaa, vaan keskitymme tapoihin tehdä jokaisen työntekijän arjesta mahdollisimman sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta, sekä töissä että vapaa-ajalla.

Arvomme

Olemme sitoutuneet omiin arvoihimme ja pyrimme toteuttamaan niitä juhlapuheiden sijaan jokapäiväisessä arjessa. Meille on tärkeää, että toimimme arvojemme mukaisesti itseämme, toisiamme, asiakkaitamme ja koko ympäröivää maailmaa kohtaan.

Ihmisyys

Huolehdimme ihmisistä ympärillämme ja opimme toisiltamme.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ja olemme asiakkaan ja kollegoiden luottamuksen arvoisia.

Kehittyminen

Opimme jatkuvasti asiakkaistamme ja teknologiasta sekä kehitymme ammattilaisina.

Avoimuus

Keskustelemme avoimesti ja esitämme ongelmiin ratkaisuja rohkeasti.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Hyvä! Tapaamme mielellämme uusia ihmisiä ja juttelemme mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.Hyväksyn tietojeni käsittelyn ja tietosuojaselosteen

HR & rekrytointi

Hanna Arimo
+358 50 468 6122
hanna.arimo@cloudriven.fi
rekry@cloudriven.fi