MODERNI TYÖ

Rakennamme sujuvaa työarkea ja kehitämme työntekijäkokemusta. Tehostamme viestintää automatisoiden kielikäännöksiä ja yksinkertaistaen sisällöntuotantoa. Palveluihimme kuuluvat intranetit, dokumentinhallinta, prosessien ja rutiinien automatisointi sekä työtapojen muutoksen tukeminen kouluttamalla.

Sertifioidut asiantuntijamme tuottavat Microsoft palvelumme hyödyntäen modernin työn ratkaisuissa Microsoft 365 pilvipalveluita, Azuren tekoälypalveluita ja muita Microsoft pilven kyvykkyyksiä.

LIIKETOIMINTAPROSESSIEN KEHITTÄMINEN

Tehostamme liiketoimintaprosesseja suunnittelemalla muutoksen, toteuttamalla sitä tukevan ratkaisun ja kouluttaen uuden toimintatavan.

Toimitamme Dynamics 365 ratkaisuja markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja huollon käyttöön. Rakennamme ketterästi Power Apps, Power Pages ja Azuren-kyvykkyyksillä ratkaisuja liiketoiminnan suuriin ja pieniin tarpeisiin. Huomisen kilpailuedun varmistamme hyödyntäen tekoäly- ja koneoppimiskyvykkyyksiä ratkaisuissa.

RAPORTOINTI JA INTEGRAATIOT

Varmistamme tiedon liikkumisen järjestelmien välillä integroimalla. Rakennamme päätöksentekoa tukevia raportteja ja autamme kysymään oikeita kysymyksiä.

Hyödynnämme toimituksissamme Microsoft pilvipalveluiden kyvykkyyksiä mukaan lukien Azuren data- ja integraatiokyvykkyydet sekä Power Platformin sisältämät työnkulku-, robotiikka- ja visualisointikyvykkyydet.

TOIMINTATAPAMME

Digitalisaatio luo oikein oivallettuna merkittävästi arvoa. Eniten hyötyvät ymmärtävät ihmisten, liiketoiminnan, datan ja teknologian näkökulmat hankkeissaan.

Ihmiset

Digitalisaatio palvelee ihmisiä, kun sovellusten käyttökokemus on sujuva. Työntekijöiden, kumppaneiden ja asiakkaiden käyttökokemus varmistetaan ketterällä kehitysmallilla. Näin sovellukset valmistuvat nopeasti ja ne ovat helposti käytettäviä alusta alkaen.

Data

Sovellusten käytön myötä syntyy arvokasta tietoa, jota hyödyntämällä on mahdollistaa kehittää nykyisiä toimintoja tai luoda kokonaan uutta liiketoimintaa. Varmistamme, että asiakkaidemme tapa kerätä ja hyödyntää tietoa kehittyy.

Liiketoiminta

Liiketoiminnan kehittämisen lähtökohta on kirkas ymmärrys tavoitteista. Kehitettävät sovellukset, arkkitehtuuriratkaisut ja käytettävyysvalinnat perustuvat liiketoiminnan tavoitteiden mukaan priorisoituihin vaatimuksiin.

Teknologia

Microsoft palvelumme – digitalisoi liiketoimintasi toteutamalla kaikki sovellukset yhdistäen Microsoft-pilven kyvykkyyksiä tavoitellun lopputuloksen kannalta älykkäästi. Huomioimme hankkeissamme tietoturvan. Ammattilaisemme ovat Microsoftin sertifioimia.

TEKNOLOGIAT

Microsoft palvelumme viestinnän, yhteistyön ja dokumentinhallinnan tarpeisiin pohjautuvat Microsoft 365 palveluihin
Microsoft palvelumme markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja kenttähuollon tarpeisiin pohjautuvat Dynamics 365 palveluihin
Microsoft palvelumme prosessien automatisointiin, asiointiportaaleihin ja raportointiin pohjautuvat Power Platformin ominaisuuksiin
Microsoft palvelumme sovelluskehitys-, integraatio-, tekoäly- ja koneoppimistarpeisiin pohjautuvat Microsoft Azuren kyvykkyyksiin

Microsoft palvelumme auttavat sinua digitalisoimaan liiketoimintasi.  Ota kaikki tehot irti investoinneistasi Microsoft pilvipalveluihin.

Toteutamme tarpeisiisi mukautettuja ratkaisuja sujuvoittamaan ihmisten arkea. Vapautamme aikaa tuottavampaan työhön, myynnin kasvattamiseen ja ihmisten kohtaamiseen.

Jatketaanko keskustelua?

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Myynti – Yritykset

Lea Lähteenmäki
+358 40 757 1156
lea.lahteenmaki@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Myynti – Julkishallinto ja kumppanit

Jukka Koskenkanto
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on Apix Messaging Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.

Yhteydenottolomake