Cloudriven sai Future Workplaces -sertifikaatin tunnustuksena erinomaisesta työympäristöstään 

Cloudriven on saanut arvokkaan Future Workplaces -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnettiin Cloudrivenille osoituksena innovatiivisesta ja työntekijöiden hyvinvointiin panostavasta työympäristöstä.  

Future Workplaces -sertifikaatti myönnetään organisaatioille, jotka osoittavat sitoutumista ja menestystä työntekijäkokemuksen parantamisessa. Cloudrivenin saama sertifikaatti vahvistaa yrityksemme pitkäaikaista panostusta työilmapiiriin, johtamiseen ja kehittymismahdollisuuksiin. 

Cloudrivenin toteuttamien henkilöstökyselyiden, MLP360 ja Siqni, tulokset olivat erityisen positiivisia. Tiiminvetäjien korkea arvostus ja tehokkuus saivat keskimäärin 4,22/5 pistettä MLP360-kyselyssä. Kokonaistyytyväisyysarvosanaksi Siqni-kyselyssä saimme huikean 86/100, jonka ansiosta saimme maineikkaan Future Workplaces -sertifikaatin. Lisäksi työntekijöiden suositteluindeksi (eNPS) oli erinomainen, +70. 

Henkilöstön antamassa palautteessa korostettiin erityisesti tiimityöskentelyä, sisäistä viestintää ja monipuolisia kehitysmahdollisuuksia. Cloudriven on myös panostanut työn ja muun elämän tasapainoon joustavilla työjärjestelyillä ja luomalla kunnioittavan ja syrjimättömän työilmapiirin. 

Olemme iloisia Future Workplaces -sertifikaatin myöntämisestä ja olemme sitoutuneita jatkamaan toimintamme kehittämistä entisestään. Yhtiön vahva työilmapiiri ja työympäristö ovat keskeisiä elementtejä organisaation menestykselle. 

 

Lisätietoja Future Workplaces -sertifikaatista voi saada osoitteesta https://www.futureworkplaces.fi. 

Lisätietoja: 

Jukka Koskenkanto
Toimitusjohtaja
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi 

Ota yhteyttä