Cloudriven sai Väestöliiton perheystävällinen työpaikka -tunnuksen

Voimme ylpeänä kertoa, että olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen osoituksena perheystävällisyydestämme!

Perheystävällisyys ja joustava työkulttuuri ovat olleet aina keskeisiä arvojamme. Meillä työ ei ole sidottu vain tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan työtä voi tehdä missä ja milloin tahansa, mökiltä tai veneeltä käsin – ympäri vuoden.

Joustavuus ei rajoitu vain fyysiseen sijaintiin tai kellonaikaan. Painopisteemme on viime aikoina ollut lyhennetyn työajan mahdollistamisessa. Nyt 15 prosenttia työntekijöistämme on omasta aloitteestaan ottanut käyttöön lyhennetyn työajan pysyvästi tai määräaikaisesti viimeisen vuoden aikana.

Lähdimme mukaan Perheystävällinen työpaikka -ohjelmaan alkuvuodesta 2024. Itse Perheystävällinen työpaikka tunnuksen lisäksi, saimme alkukartoitukseen kuuluneesta kyselystä koko ohjelman historian korkeimmat tulokset!

Eikä tässä vielä kaikki: olemme myös ensimmäinen yritys, joka saavutti Perheystävällinen työpaikka – tunnuksen heti alkukartoituksen jälkeen, ilman tarvetta erilliselle kehittämisvaiheelle. Joustavuus ja luottamus eivät siis ole vain kauniita sanoja, vaan todellinen osoitus toimintakulttuuristamme.

Panostamme jatkossakin perheystävällisyyteen osana kulttuuriamme. Haluamme luoda modernin työyhteisön, jossa kaikki voivat viihtyä.

Lue Väestöliiton tiedote

Lue henkilöstöjohtaja Hanna Arimon blogi


Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelman
tavoitteena on edistää työn ja muun elämän yhteensovittamisen toimivia käytäntöjä työpaikoilla. Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen myöntää Väestöliitto ry. Tunnuksen voi saada työnantaja, joka täyttää perheystävällisyyden kriteerit. Tunnus kertoo yrityksen sosiaalisesta vastuullisuudesta ja työnantajan sitoutumisesta perheystävällisyyden toteuttamiseen.