Cloudrivenin ensimmäinen vuosi oli täynnä onnistumisia

Cloudriven aloitti toimintansa syyskuun alussa 2012 ja takana on kohta kokonainen vuosi iloisia asiakastapaamisia, tuotteliasta tuotekehitystä, ankaraa ideointia ja ahkeraa asiakaspalvelua. Syntymäpäivän kunniaksi keräsimme kokoon muutamia hienoja onnistumisia ja nostoja ensimmäisen toimintavuotemme ajalta.

Jukka ja lankkuviikset

Jukka ja lankkuviikset

3.9.2012 Cloudriven osti Trainers’ House kasvusysteemiosakeyhtiöltä SaaS-liiketoiminnot (Sydän- ja Virta -tuotteet).

17.9.2012 Cloudriven Oy:n nimi hyväksyttiin kaupparekisteriin. Vain muutama päivä myöhemmin Otavamedia ilmoitti lopettavansa Suosikki-nuortenlehden julkaisemisen. Sattumaa?

22.9.2012 Cloudriven saavutti Microsoftin kultakumppanuuden itsenäisenä järjestelmätoimittajana (Independent Software Vendor, ISV). Hieno hetki! Myöhemmin kumppanikategorian nimi vaihtui Application Developmentiksi.

22.10.2012 Anu Nevalainen aloitti asiakaspalvelupäällikönä. Panostus on näkynyt erinomaisena asiakastyytyväisyytenä.

1.11.2012 Janne Haonperä aloitti markkinointi- ja viestintäpäällikkönä. Asiakasviestinnän määrä on marraskuun jälkeen moninkertaistunut.

Cloudrivenin muuttokakku

Cloudrivenin muuttokakku

Marraskuussa Jukka ja Janne keräsivät Movember-viiksillään 223 euroa Syöpäsäätion Eturauhassyöpäsäätiöön.

29.11.2012 järjestettiin Cloudrivenin ensimmäinen asiakasraati, jossa tärkeiden kehitysasioiden lisäksi maisteltiin myös hyviä viinejä.

1.2.2013 toimistomme siirtyi Niittymäentien kakkoskerroksesta katutasoon. Saimme lisää tilaa, oman neuvotteluhuoneen ja jääkaapin.

Helmikuussa Tekes myönsi Cloudrivenille avustuksen pelimekanismeja hyödyntävän Habit-järjestelmän kehitykseen ja kansainvälistymisen ensiaskeliin.

20.2.2013 Antero Törhönen aloitti Cloudrivenin liiketoimintajohtajana. Tapanamme on kilistellä, kun joukkoomme somaan liittyy uusi työntekijä. Tämä helmikuun päivä ei ollut poikkeus.

Komea Jukola-joukkue

Komea Jukola-joukkue

Huhtikuussa Virran suorituskyky parani entisestään uuden version myötä. Suorituskykytesteissä mitattiin jopa 60 prosentin parannuksia järjestelmän nopeudessa.

17.6.2013 koettiin Cloudrivenin verkkosivujen tähänastinen kävijäpiikki, kun julkaisimme uutisen Jukola-joukkueemme menestyksestä. Sama uutinen on myös verkkosivujemme tykätyin ja jaetuin artikkeli.

Elokuussa näki päivänvalon Cloudrivenin ensimmäinen Windows Phone -sovellus. CRM Call Trackerin avulla tallennat tiedot soitetuista puheluista suoraan organisaatiosi CRM:ään.

Vuoden aikana olemme tietysti vieneet läpi myös useita onnistuneita asiakaskäyttöönottoja. Lue lisää asiakasreferensseistämme!

Lupasimme aloittaessamme syksyllä 2012, että tilikautemme 2012 on voitollinen ja kassavirtapositiivinen. Tilintarkastaja vahvisti, että pidimme lupauksemme. Tilintarkastamattomien lukujen mukaan H1/2013 jatkoi siitä, mihin edellinen vuosi jäi. Cloudrivenin vertailukelpoinen liikevaihto ja tulos paranivat myös kuluvan vuoden ensimmäisellä puolikkaalla. Tästä on hyvä jatkaa.