HENRY ry kehittää jäsentensä osaamista verkossa

Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY ry otti TrainEngagen käyttöön tarjotakseen jäsenilleen mahdollisuuden oman HR-osaamisensa kehittämiseen – missä ja milloin tahansa.

HENRYn toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta jäseniä yhdistyksellä on ympäri Suomea ja jäsenmäärä on lähtenyt mukavasti kasvuun myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Suosittujen webinaarien lisäksi HENRY halusi tarjota jäsenilleen entistäkin enemmän laadukasta koulutussisältöä verkossa.

“Moni jäsenistämme ei pääse osallistumaan tapahtumiimme paikan päälle joko maantieteellisistä tai ajankäytöllisistä syistä. TrainEngagen avulla jäsenemme voivat helposti kehittää ammattiosaamistaan ajasta ja paikasta riippumatta. Tiiviitä koulutusvideoita on helppo ja nopea katsoa myös oman työn ohessa”, sanoo HENRYn toiminnanjohtaja Marita Salo.

HENRY tuottaa koulutusvideot yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa: näin HENRYn kumppanit saavat tuoda myös omaa asiantuntijuuttaan näkyväksi HR-alan vaikuttajille ja päätöksentekijöille.

TrainEngage on meille erinomainen ja helppokäyttöinen työkalu koulutussisällön jakamiseen verkossa. Olemme olleet myös tyytyväisiä tekniseen ja sisällölliseen tukeen, jota olemme saaneet TrainEngagen asiatuntijoilta.

Käytetyt palvelut ja ratkaisut

  • TrainEngage Business
  • Koulutusrungon suunnittelu
  • Sisällönsyöttö