TARPEISTA TODEKSI

Liiketoimintaprosessien kehittäminen on investointi kasvun vauhdittamiseen, kannattavuuden parantamiseen ja sujuvaan arkeen. Forresterin mukaan investoinnit myynnin digitalisaatioon Dynamics 365 alustalla tuottavat 215 % tuoton investoinnille kolmessa vuodessa. Vastaavasti Power Platformiin perustuvat prosessien kehityshankkeet saavuttavat 140% tuoton investoinnille kolmessa vuodessa.

Keskustelemme mielellämme liiketoimintaprosessien kehittämisen hyödyistä tuottavuuden, kustannussäästöjen, työntekijäkokemuksen ja tietoturvan osalta tarkemmin teidän tarpeidenne pohjalta.  Sertifioidut Cloudriverit ovat palveluksessasi!

LIIKETOIMINTAPROSESSIEN KEHITTÄMISPALVELUT

1. TIEKARTTA

Kehittäminen muuttaa toimintatapoja, teknologiaa ja johtamista. Luomme suunnitelman, joka kirkastaa kehittämisen askeleet markkinoinnin ja myynnin, tuotannon, huollon tai tukipalveluiden prosesseissa. Sen avulla valjastat Microsoft pilven kyvykkyydet käyttöön huomioiden liiketoiminnan tavoitteet, toimintatavat, johtamisen ja lähtötilanteen.

Palveluitamme:

2. DIGITALISOINTI

Sertifioidut asiantuntijamme toteuttavat ratkaisun hyödyntäen prototyyppeja, jotka mahdollistavat nopean palautteen ratkaisusta. Esimerkkejä ratkaisuista ovat markkinointiautomaatio, myynnin CRM,  monikanavainen asiakaspalvelu, portaalit ja tunnushallinnan automatisointi. Ratkaisumme perustuvat Microsoft teknologioihin ml. Dynamics 365, Power Platform, Azure ja Microsoft 365.

3. TYÖTAPOJEN MUUTOS

Oivallutamme ja koulutamme tekijät ja johtajat digitaalisiin työtapoihin. Rakennamme arkeuttamissuunnitelmia, koulutuksia, pelikirjoja, hybridityön johtamismalleja ja lähettiläsverkostoja. Täsmätarpeet ja laajemmat muutostarpeet ratkeavat kokeneiden ja Microsoftin sertifioimien konsulttiemme avustuksella.

4. HUOLENPITO JA JATKOKEHITYS

Tarpeiden ja teknologian kehittyessä ratkaisujen muutostarpeiden toteuttaminen ja tietoturvan sekä häiriöttömän toiminnan varmistaminen turvaa saavutetut kilpailuedut. Sertifioidut asiantuntijamme tuottavat huolenpitopalvelut, kehityspäällikköpalvelun, alustojen hallintapalvelun (esim. Power Platform) ja tietoturvakatsastukset.

TEKNOLOGIAT

Yhteistyö liiketoimintaprosessien ympärillä nojaa Microsoft 365 kyvykkyyksiin
Dynamics 365 alusta tarjoaa eväät liiketoimintaprosessien kehittämiseen
Liiketoimintaprosessien automatisointi ja kehittäminen on ketterää Power Platformin avulla
Tekoälyllä tehoa liiketoimintaprosessien toteuttamiseen Azuren kyvykkyyksiä hyödyntäen

Liiketoimintaprosessien kehittämispalvelumme parantavat työntekijäkokemusta, tuottavuutta ja tietoturvaa.  Ota kaikki tehot irti investoinneistasi Microsoftin pilviteknologioihin.

Toteutamme tarpeisiisi mukautettuja ratkaisuja sujuvoittamaan ihmisten arkea. Vapautamme aikaa tuottavampaan työhön, myynnin kasvattamiseen ja ihmisten kohtaamiseen.

Jatketaanko keskustelua?

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Myynti – Yritykset

Lea Lähteenmäki
+358 40 757 1156
lea.lahteenmaki@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Myynti – Julkishallinto ja kumppanit

Jukka Koskenkanto
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on Apix Messaging Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.

Yhteydenottolomake