TARPEISTA TODEKSI

Moderni työ on investointi työntekijäkokemukseen ja tuottavuuteen. Bufferin mukaan 99% työntekijöistä haluaa työskennellä ainakin osittain etänä ja Global Workplace Analytics toteaa työntantajien säästävän keskimäärin $11 000 per työntekijä vuosittain, jos puolet työstä tehdään etänä.

Keskustelemme mielellämme modernin työn hyödyistä tuottavuuden, kustannussäästöjen, työntekijäkokemuksen ja tietoturvan osalta tarkemmin teidän tarpeidenne pohjalta.  Sertifioidut Cloudriverit ovat palveluksessasi!

MODERNIN TYÖN PALVELUT

1. TIEKARTTA

Moderni työ on yhdistelmä toimintatapoja, teknologiaa, johtamista ja asennetta. Autamme luomaan tiekartan, joka kirkastaa modernien työtapojen kehittämisen askeleet. Laadimme suunnitelman, jonka avulla valjastat Microsoft pilven kyvykkyydet käyttöön huomioiden tavoitteet, toimintatavat, johtaminen ja lähtötilanne. Microsoft Teams, SharePoint, Planner, To Do, Stream ja muut Microsoft palvelut tarjoavat modernille työlle erinomaisen teknologiaperustan läsnä-, etä- ja hybridityöhön.

2. DIGITAALINEN TYÖYMPÄRISTÖ

Toteutamme Microsoft pilven kyvykkyyksiä yhdistäen sopivimmat ratkaisut tiekartan osoittamiin tarpeisiin. Microsoftin sertifioimat asiantuntijamme ovat palveluksessasi toteuttaessasi esimerkiksi modernin SharePoint intranetin, Teamsin hallintamallin, automaattiset kielikäännökset, dokumentinhallinnan tai muun modernia työtapaa tukevan työympäristöratkaisun.

3. TYÖTAPOJEN MUUTOS

Työtavat kehittyvät askel kerrallaan. Oivallutamme ja koulutamme modernia työtä johtavia ja tekeviä uusiin työtapoihin. Täsmätarpeet ja laajemmat työn muutoksen tukitarpeet ratkeavat kokeneiden ja Microsoftin sertifioimien konsulttiemme toimesta. Rakennamme Microsoft 365 teknologioiden hyödyntämisosaamista ja -halua organisaatiosi tarpeiden perusteella toteuttamalla arkeuttamissuunnitelmia, koulutuksia,  pelikirjoja, hybridityön johtamismalleja ja lähettiläsverkostoja.

4. HUOLENPITO JA JATKOKEHITYS

Tarpeiden ja teknologian kehittyessä ratkaisujen jatkokehittäminen ja niiden tietoturvan sekä häiriöttömän toiminnan varmistaminen takaavat organisaatiosi kilpailuedut. Sertifioidut asiantuntijamme tuottavat huolenpito- ja kehityspäällikköpalvelun lisäksi alustojen hallintapalvelun (esim. Power Platform) ja tietoturvakatsastukset.

TEKNOLOGIAT

Moderni työ nojaa Microsoft 365 palveluihin
Moderni työ edellyttää digitalisoituja liiketoimintaprosesseja - Dynamics 365 alusta tarjoaa eväät digitalisaatiomatkalle
Moderni työ antaa tilaa luovuudelle - automatisoi rutiinitehtäviä ja prosesseja Power Platformin avulla
Moderni työ hyödyntää tekoälyä - käännä sisällöt automaattisesti tai hyödynnä organisaatiosi datamassaa älykkäästi

Modernin työn palvelumme auttavat sinua parantamaan työntekijäkokemusta, tuottavuutta ja tietoturvaa.  Ota kaikki tehot irti investoinneistasi Microsoft pilvipalveluihin.

Toteutamme tarpeisiisi mukautettuja ratkaisuja sujuvoittamaan ihmisten arkea. Vapautamme aikaa tuottavampaan työhön, myynnin kasvattamiseen ja ihmisten kohtaamiseen.

Jatketaanko keskustelua?

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Myynti – Yritykset

Lea Lähteenmäki
+358 40 757 1156
lea.lahteenmaki@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Myynti – Julkishallinto ja kumppanit

Jukka Koskenkanto
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on Apix Messaging Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.

Yhteydenottolomake