TARPEISTA TODEKSI

Paremmat päätökset syntyvät ajantasaisen tiedon ja oivaltavien raporttien avulla. Forresterin mukaan investoinnit raportointiin PowerBI alustalla tuottavat 381 % tuoton investoinnille kolmessa vuodessa. Raportit edellyttävät dataa, jonka yhdistät ja muokkaat tehokkaasti Azuren alustapalveluita hyödyntäen.

Keskustelemme mielellämme raportoinnin ja integraatioiden hyödyistä tarkemmin teidän tarpeidenne pohjalta.  Sertifioidut Cloudriverit ovat palveluksessasi!

RAPORTOINTI- JA INTEGRAATIOPALVELUT

1. TIEKARTTA

Raportointi muuttaa johtamista ja tekemistä. Luomme suunnitelman, joka kirkastaa raportoinnin kehittämisen askeleet. Sen avulla valjastat Microsoft pilven raportointikyvykkyydet johdon ja työntekijöiden käyttöön sekä toistuviin että ad-hoc tarpeisiin. Suunnittelemme myös tehokkaan tavan yhdistää tiedot raportoinnin pohjaksi.

2. RAPORTOINTI JA INTEGRAATIOT

Sertifioidut asiantuntijamme toteuttavat integraatiot ja raportointiratkaisut hyödyntäen PowerBI:n ja Azuren kyvykkyyksiä. Esimerkkejä ratkaisuistamme ovat prosessikohtaiset raportit (esim. myynti, tuotanto), roolikohtaiset raportit (esim. johto, esihenkilö, työntekijä), integraatioiden orkestrointi- ja hallintapalvelut sekä yksittäiset integraatiot.

3. TYÖTAPOJEN MUUTOS

Paras raportti tuottavuuden kehittämiseen on toistuvasti käytetty raportti. Oivallutamme ja koulutamme tekijät ja johtajat hyödyntämään raportteja osana työviikkoa. Toteutamme  koulutuksia, pelikirjoja ja hybridityön johtamismalleja. Täsmätarpeet ja laajemmat muutostarpeet ratkeavat kokeneiden ja Microsoftin sertifioimien konsulttiemme avustuksella.

4. HUOLENPITO JA JATKOKEHITYS

Tarpeiden ja teknologian kehittyessä raporttien ja integraatioiden muutostarpeiden toteuttaminen ja tietoturvan sekä häiriöttömän toiminnan varmistaminen turvaa saavutetut kilpailuedut. Sertifioidut asiantuntijamme tuottavat huolenpitopalvelut, kehityspäällikköpalvelun, alustojen hallintapalvelun (esim. Power Platform) ja tietoturvakatsastukset.

TEKNOLOGIAT

Raportointi saatavilla Teamsissa tuo tiedon osaksi työntekijöiden työpäivää
Dynamics 365 alusta tarjoaa eväät tiedon keruuseen ja hyödyntämiseen
Raportointi PowerBI:llä ja raporttien päivitys Power Appseilla
Raportointi edellyttää tietoa, jota voi varastoida, muokata ja integroida Azuren kyvykkyyksillä

Liiketoimintaprosessien kehittämispalvelumme parantavat työntekijäkokemusta, tuottavuutta ja tietoturvaa.  Ota kaikki tehot irti investoinneistasi Microsoftin pilviteknologioihin.

Toteutamme tarpeisiisi mukautettuja ratkaisuja sujuvoittamaan ihmisten arkea. Vapautamme aikaa tuottavampaan työhön, myynnin kasvattamiseen ja ihmisten kohtaamiseen.

Jatketaanko keskustelua?

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-18. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Myynti – Yritykset

Lea Lähteenmäki
+358 40 757 1156
lea.lahteenmaki@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Myynti – Julkishallinto ja kumppanit

Jukka Koskenkanto
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi
myynti@cloudriven.fi

Asiakaspalvelu

050 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Cloudriven Oy

Vuorikatu 16 A 2
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1994527-4

Verkkolaskuosoitteemme on 003719945274
Verkkolaskuoperaattorimme on Apix Messaging Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cloudriven.fi.

Yhteydenottolomake