Times SquareCloudriven on perustanut syksyn ajaksi virtuaalikonttorin Yhdysvaltojen suurimpaan kaupunkiin New Yorkiin. Tavoitteena on kartoittaa kumppaniverkostoa itärannikolla ja luoda kontakteja alueen yrityksiin.

Kumppanuuksia Cloudriven hakee paikallisten Microsoft CRM- ja O365-kumppanien lisäksi erityisesti valmennus- ja koulutusalalta sekä liikkeenjohdon konsultointia tekevistä yrityksistä. Tarkoituksena on syksyn aikana julkaista verkkovalmennuksiin ja -koulutuksiin keskittyvä uusi verkkopalvelu, joka tekee oman osaamisen kehittämisestä helppoa, hauskaa ja nousujohteista. Palvelun sisällön tuottavat kumppaniyritykset.

Cloudrivenin CMO Janne Haonperä työskentelee New Yorkissa vuoden loppuun saakka. Jannen kuulumisia voit seurata syksyn mittaan Cloudrivenin blogista.

”Huikeaa tehdä töitä näin inspiroivassa kaupungissa! Etäyhteydet Suomeen toimivat mainiosti ja olen päivittäin yhteyksissä Suomen kollegoihini. Aikaeroonkin liittyvät haasteet ovat ratkottavissa”, Janne kertoo.

Kesäkuusta lähtien Cloudriven on ollut myös Pohjois-Euroopan suurimman bisnesverkoston Amcham Finlandin jäsen. Amcham tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen yhteisön, kontakteja ja arvokasta tietoa.

Ole rohkeasti yhteydessä Janneen, jos liikut New Yorkin suunnalla, haluat lisätietoa uudesta verkkovalmennuspalvelustamme tai kaipaat muuten vain juttuseuraa!

Janne Haonperä
janne.haonpera@cloudriven.fi
+1-917-854-3562 (USA)
+358503393466 (Suomi)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *