Microsoft Syntex dokumenttien käsittelyn automatisoinnissa – Case Tokmanni

Dokumenttien käsittely on aikaa vievää puuhaa ja jääkin usein kiireen keskellä toissijaiseksi, mikä vaikeuttaa niiden löytämistä jälkeenpäin.

Tekoälyn käyttöönotto dokumenttien hallinnassa on kuitenkin nopeasti yleistymässä. AI osaa nykyisin avustaa muun muassa. SharePoint Online -palveluun tallennettujen dokumenttien sisällön selvittämisessä ja luokittelussa.

Esimerkiksi Tokmanni hyödyntää jo tekoälyä dokumenttien luokittelussa ja käsittelyssä. Sakari Sahamies ja Jarmo Lehto tulevat kertomaan Microsoft 365 ja Power Platform HPR -tapahtumaan 9.-10.5.2023, kuinka Microsoft Syntexia käyttämällä voit itse opettaa tekoälyn automaattisesti luokittelemaan dokumentit ja poimimaan tiedot metatietokenttiin. 

Sakari Sahamies on kokenut IT-alan ammattilainen ja toimii Tokmannilla IT-tuoteomistajana. Jarmo Lehto on erikoistunut viestinnän ja tietämyksenhallinnan ratkaisuihin SharePointin ja muiden Microsoft 365 -palveluiden avulla. Hän auttaa asiakkaita hyödyntämään valmiita ominaisuuksia tehokkaasti ja kehittää räätälöityjä ratkaisuja Azuren ja Power Platformin palveluiden avulla.

Tule kuulemaan lisää aiheesta Scandic Parkiin 9.-10.5.2023.

Lisätietoa tapahtumasta: https://m365hpr.fi/case-tokmanni-microsoft-syntex-dokumenttien-kasittelyn-automatisoinnissa/

Lisätietoja: 

Jukka Koskenkanto
Toimitusjohtaja
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi 

Ota yhteyttä