Cloudriven panostaa kansainvälistymiseen ja kasvattaa osaamistaan omistuspohjaa laajentamalla

Vahvistaakseen osaamistaan tietoturvakriittisistä ympäristöistä ja vauhdittaakseen kansainvälistymistään Cloudrivenin henkilöstö on toivottanut tervetulleeksi uuden enemmistöomistajan, suomalaistaustaisen Modirum Group Oün. Myös kaikki aiemmat omistajat jatkavat edelleen mukana yhtiön päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa henkilöstön ja johdon jäseninä.

Modirum toimii 15 maassa ja tarjoaa asiantuntijapalveluiden lisäksi 3-D Secure- sekä taktisia komento- ja kontrolliratkaisuja yhtenä globaaleista markkinajohtajista. Yhteistyö Modirumin kanssa vahvistaa Cloudrivenin osaamista ja tarjoaa mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaa sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

”Cloudrivenin liittyminen osaksi Modirum Groupia alleviivaa sitoutumistamme modernien asiakaskohtaisten ratkaisuiden toimittamiseen asiakkaillemme. Modirumin ja Cloudrivenin sitoutuminen osaamisen kehittämiseen, innovatiivisiin ratkaisuihin ja erinomaiseen asiakaskokemukseen luo hyvän pohjan yhteistyölle.”, toteaa Tero Silvola, Modirum Groupin hallituksen puheenjohtaja.

”Olemme innoissamme aloittamassa yhteistä matkaa Modirum Groupin kanssa kansainvälistääksemme liiketoimintaamme. Pitkä historiamme liiketoimintakriittisissä ratkaisuissa ja korkean tietoturvan ympäristöissä saa mielenkiintoista jatkoa, kun pääsemme yhdistämään osaamisemme asiakkaidemme parhaaksi.”, kiteyttää Jukka Koskenkanto, Cloudrivenin toimitusjohtaja.

Voit lukea lisää aiheesta Modirum Groupin uutisista.

Lisätietoja:

Cloudriven

Jukka Koskenkanto
Toimitusjohtaja
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi 

Modirum Group

Tero Silvola
Hallituksen puheenjohtaja
+358 40 5905 733