• Saumattomat prosessit - yhdistä tieto ja tekeminen

    25.02.2022 / in Blogissa / by Marjo Danielsson

Saumattomat prosessit – yhdistä tieto ja tekeminen

Olipa kyse sitten tiedostojen turvallisesta tallentamisesta, rekrytoinnista tai asiakassuhteiden hallinnasta autamme sinua ja yritystäsi yhdistämään eri prosessit ja tietojärjestelmät.

Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa sen pohtimiseen, pitikö dokumentti ladata SharePointiin, Teamsiin tai CRM-järjestelmään, vaan eri alustat toimivat saumattomasti yhdessä. Kaikki yrityksesi rekrytointiin liittyvät tiedot, kuten hakijan CV, perehdytyksen muistilista ja yhteydenpito uuteen työntekijään hoituvat näppärästi samasta paikasta. Järjestelmän kautta näet yhdellä silmäyksellä, onko asiakkaan palvelupyyntöön vastattu ja mikä on hänen kokemuksensa palvelusta.

Cloudriven Saumattomat prosessit
Cloudriven Saumattomat prosessit

Kun eri tietolähteet yhdistetään saumattomasti, säästyy sinulta huomattavasti aikaa eri järjestelmien välillä hyppimisestä. Tarvittavat tiedot ovat kätesi ulottuvilla aina kun niitä tarvitset, mikä vähentää virheitä ja jouhevoittaa toiminnan kulkua. Kaikki asianomaiset pysyvät paremmin perillä asioista, kun he saavat automatisoidut muistutukset prosessien etenemisvaiheista.

Microsoftin nykyiset alustat tukevat toiminnan saumattomuutta erinomaisesti, kunhan niistä osataan ottaa kaikki hyöty irti. Moni asiakkaamme on yllättynyt siitä, kuinka merkittävästi heidän prosessinsa ovat nopeutuneet, ja kuinka paljon laadukkaampia lopputulokset ovat olleet yksistään sillä, että konsulttimme ovat opastaneet, ohjanneet ja kouluttaneet heitä olemassa olevien järjestelmien oikeanlaisessa ja tehokkaassa käytössä.

Kiinnostuitko, miten prosesseista saataisiin saumattomampia sinunkin organisaatiossasi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Saumattomat Prosessit Benefits

Ota yhteyttä