Lea Lähteenmäki on nimitetty 1.2.2023 alkaen Cloudrivenin yritysliiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nimitys tukee Cloudrivenin strategiaa ja matkaa kohti Suomen arvostetuimman Microsoftin pilviratkaisuiden toimittajan asemaa. 

Lea on toiminut viimeksi Advanialla myyntijohtajana Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Sitä ennen hän on toiminut myyntijohtajana myös Valtti-Kumppaneilla ja Sinisellä Meteoriitilla. 

Mahtavaa päästä mukaan Cloudrivenin amattitaitoiseen ja motivoituneeseen tiimiin! Cloudriven teki vaikutuksen myös organisaationa, jossa arvostetaan tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Odotan innolla pääseväni kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja sujuvampia työpäiviä Microsoft pilviratkaisujen avulla.” – toteaa Lea Lähteenmäki. 

Uskon Lean tuovan osaamisellaan merkittävästi arvoa asiakkaillemme ja muille cloudrivereille. Odotan innolla mahdollisuutta jatkaa Cloudrivenin kasvutarinan rakentamista yhdessä Lean ja muiden cloudrivereiden kanssa. Liiketoimintamme otti ison hypyn vuonna 2022. Yhtiöryhmämme liikevaihto kasvoi miltei 40%:a kannattavasti samalla, kun henkilöstömäärämme kasvoi n. 26%:lla onnistuneiden rekrytointien myötä. Vahvistimme osaamistamme myös kasvattamalla sertifioitujen Microsoft-osaajien määrän yli 80%:iin henkilöstöstä.”  – kertoo Cloudrivenin toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto. 

 

Cloudriven on Microsoftin pilvipalveluihin perustuvien ratkaisuiden konseptointiin, toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayhtiö. Asiakkaamme ovat pääosin suuria ja keskisuuria alansa johtavia yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita, joiden pääkonttorit sijaitsevat pääosin Suomessa tai Keski-Euroopassa.  

Lisätietoja: 

Lea Lähteenmäki
Johtaja, yritysasiakkaat
+358 40 757 1156
lea.lahteenmaki@cloudriven.fi 

 

Jukka Koskenkanto
Toimitusjohtaja
+358 50 560 4607
jukka.koskenkanto@cloudriven.fi 

Ota yhteyttä