Intranet uudistuksen yhteydessä luotiin uusi hajautettu sisällöntuotantomalli  

Kaupunkiliikenne Oy vastaa Helsingin joukkoliikenneinfran ja raitiovaunu- ja metrokaluston kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä metron ja raitiovaunujen liikennöinnistä. 

Tavoitteena oli saada selkeä myös mobiilisti toimiva sisäisen viestinnän kanava, jossa ratkaisun pitkäikäisyys ja helppo ylläpidettävyys on otettu huomioon. 

Projektissa toteutettiin SharePoint Online -alustalle moderni intranet -kokonaisuus hyödyntäen laajasti Cloudrivenin valmista Workplace Intranet -ratkaisua. Valmis konsepti vastasi hyvin Kaupunkiliikenteen vaatimuksia. Ratkaisun saavutettavuus sisältyi toimitukseen sekä teknisesti että koulutuksen näkökulmasta. Lisäksi toteutettiin tarvittavat integraatiot järjestelmiin. Projektissa käytettiin ketterää kehitysmallia. 

Tiukan aikataulun pitämisen mahdollisti Cloudrivenin valmis ja lukuisissa eri asiakastoteutuksissa testattu Workplace Intranet -konsepti, jonka avulla perustoiminnallisuudet saatiin nopeasti ja jouhevasti käyttöön. 

” Uusi hajautettu tapa tuottaa sisältöä auttaa meitä pitämään sisällön paremmin ajan tasalla yli tuhannelle Kaupunkiliikenteen työntekijälle”  

 ”Cloudrivenin oli valmis tukemaan ja neuvomaan meitä nopealla aikataululla. Cloudrivenin asiantuntijat ajattelivat hyvin asiakas- ja loppukäyttäjälähtöisesti. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteiseen projektiin”. 

Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. 

Ota yhteyttä