Metsähallistus ja Cloudriven

Metsähallitus uudistaa intranetinsa Cloudrivenin avulla

Metsähallitus valitsi julkisen tarjouskilpailun perusteella Cloudrivenin kumppanikseen uudistamaan intranetinsa. Uudistuksen tavoitteena on luoda Metsähallitukselle moderni intranet, joka tukee vahvasti johtamista, kokoaa yhteen sisäiset ajankohtaiset asiat, työsuhteeseen liittyvät tiedot ja henkilöstöä koskevat ohjeet. Helposti saavutettavissa olevan tiedon avulla kaikille työntekijöille muodostuu kattava kuva Metsähallituksen toimintatavasta.

Metsähallituksen verkkoviestintäpäällikkö Satu Sorjonen:

”Cloudrivenin tiimi tuntuu oikein asiantuntevalta, ja uskomme että saamme heidän kanssaan luotua henkilöstöä ja organisaation tavoitteita palvelevan modernin intranetin.

Cloudrivenin toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto:

“Olemme innoissamme alkaneesta yhteistyöstä Metsähallituksen kanssa. Metsähallitus on meille erittäin mieluinen asiakas ja tämä projekti vahvistaa asemaamme johtavana M365 -konsuttina.”

Cloudriven Oy, toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto, puhelin +358 50 560 4607
Metsähallitus, verkkoviestintäpäällikkö Satu Sorjonen, puhelin +358 40 534 2524

Cloudriven Oy on Microsoftin pilviteknolohioihin erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyritys, jonka tuottamat ratkaisut ja vahva asiantuntijuus mahdollistavat yrityksesi prosessien kehittämisen sekä liiketoimintajärjestelmien maksimaalisen hyödyntämisen. Olemme tukenasi pilvipalveluiden implementoinnissa osaksi yrityksesi liiketoimintaa ja kohti parempia tuloksia.

Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka tuottaa luonnonvara-alan palveluja monipuoliselle asiakaskunnalle kansalaisista suuryrityksiin. Käytämme, hoidamme ja suojelemme valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja sovitamme yhteen erilaisia omistajan, sidosryhmien ja asiakkaiden odotuksia. Näin varmistamme, että kaikilla – myös tulevilla sukupolvilla – on mahdollisuus nauttia luonnosta ja sen luomasta arvosta.

Metsähallistus and Cloudriven

”Cloudrivenin tiimi tuntuu oikein asiantuntevalta, ja uskomme että saamme heidän kanssaan luotua henkilöstöä ja organisaation tavoitteita palvelevan modernin intranetin.”

Ota yhteyttä