Uuden työn vuosi 2017 – Muutostyö jatkuu

Tämä vuosi on ollut meillä Cloudrivenillä muutoksien vuosi. Muutto uuteen toimistoon, kansainvälistyminen Euroopan markkinalle,  henkilöstömäärän kasvu ja sitä kautta osaamisen vahvistaminen, sekä yhtiön omistajuuden siirtyminen yrityksen johdolle ja hallituksen jäsenille ovat olleet strategisia tavoitteitamme, jotka ovat mahdollistaneet myynnin kasvattamisen ja entistä monipuolisemman palvelutarjoaman asiakkaillemme. Palvelimme vuonna 2017 yli 100 asiakasta liiketoiminnan digitalisoitumisessa. Kiitos siis luottamuksesta!

Muutos ei ole ollut vuoden teema vain meidän organisaatiossa, vaan luonnollisesti se jyllää kaikkialla työelämässä. Neljäs teollinen vallankumous ja tietotyön kehitys muuttavat työn luonnetta nopeammin kuin koskaan ja tuovat myös jatkuvan uudistumisen ja oppimisen jokapäiväiseen arkeen. Tässä muutoksessa suurimman lisäarvon tuottavat organisaatiot, jotka osaavat yhdistää teknologian ja ihmisten panoksen luovimmalla ja tuottavimmalla tavalla asiakkaidensa ongelmien ratkaisemiseksi.

Oma roolimme on palvella asiakkaitamme, jotka uskovat ihmisiinsä ja ovat päättäneet selviytyä digitalisaation heittämästä haasteesta voittajina. Tästä esimerkkinä on teknologioiden omaksumiseen kehittämämme ratkaisu TrainEngage, joka on löytänyt paikkansa niin asiakkaidemme digitaalisissa työympäristöissä kuin Microsoftin globaalin kumppaniverkoston tarjoamassa. Toimialojen käydessä läpi kokonaisten liiketoimintamallien uudistuksia odotammekin tällä muutosmatkalla tulevaa vuotta ja uuden työn tien kartoittamista yhdessä.

Varmasti sinunkin vuosi on ollut muutoksesta toiseen siirtymistä ja työn ja vapaa-ajan rajan häilyvyyttä. Nyt onkin tärkeä taito myös osata levätä ja irroittautua arjesta. Näiden sanojen myötä haluan toivottaa koko meidän tiimin puolesta rentouttavaa joulua sekä etenkin kiittää asiakkaitamme ja kumppaneitamme vuoden 2017 menestyksen mahdollistamisesta.

Lupauksena ensi vuodelle on jatkaa kannustavan ja merkityksellisen työn edistämistä sekä tarjota ratkaisuja, jotka rakentavat uutta työtä ja työskentelytapoja.

Toivottaen,

Cloudrivenin väki