Cloudriven uusi Microsoftin kultakumppanuutensa – Habitille MPR-sertifionti

Gold and Silver PartnerCloudriven on ollut Microsoftin kultakumppani jo perustamisestaan lähtien, ja yritys on jälleen kerran uusinut kultakumppanuutensa Application Development -kategoriassa. Kumppanuus on osoitus siitä, että Cloudriven on yksi alansa parhaista Microsoftin alustoille sovelluskehitystä tekevistä yrityksistä.

Kultakumppanuuden saadakseen yrityksen on osoitettava asiantuntemuksensa läpäisemällä joukko haastavia testejä sekä todistamalla, että yrityksen tuotteet käyttävät monipuolisesti Microsoftin alustateknologioita.

Osana kumppanuusprosessia Microsoft myönsi Cloudrivenin Habit Behavior Engine -ratkaisulle Microsoft Platform Ready (MPR) -sertifioinnin. Microsoft Azuressa pyörivä Habit hyödyntää laajasti Azuren eri palveluja, kuten pilvipalveluja, SQL-tietokantoja, varastoja, mobiilipalveluja ja monia muita.

Kultakumppanuuden lisäksi Cloudrivenille myönnettiin myös hopeakumppanuus Cloud Platform -kategoriassa. Hopeakumppanuus on osoitus siitä, että Cloudrivenin asiantuntemus Microsoft Azure -pilvialustasta on erinomainen.