Cloudriven in 2021

Yritysten liiketoiminnan kasvu hybridiajassa – Toimitusjohtajan katsaus vuoteen 2021

15.02.2022 / in Uutisia / by Jukka Koskenkanto

Jätimme vuoden 2021 taaksemme hyvin kiitollisina ja odottaen innolla tulevaa. Pandemian jatkuminen vaikutti koko yhteiskuntaan, mutta uskomme kuitenkin, että vuosi 2021 toi myös ihmisiä sekä yrityksiä entistä lähemmäksi toisiaan. Vuoden aikana korostui yhteistyö, yhdessä kasvaminen sekä oppiminen ja huolenpito. Panostamme vahvasti sekä asiakastyytyväisyyteen että henkilöstömme koulutukseen ja hyvinvointiin. Vuonna 2021 vahvistimme sekä huippuosaamistamme että joustavaa palveluamme parhaiten arvoa tuovilla ratkaisuilla. Jatkuvien palvelujemme huolenpitomallissa asiakkaamme saavat nimetyt asiantuntijat, mikä helpottaa ja nopeuttaa jatkokehitystä.

Vuoden 2021 onnistumisista haluan erityisesti nostaa:

Odotukset vuodelle 2022 Cloudriven
  • Edellisvuoden huima kasvumme jatkui myös vuonna 2021 liikevaihtomme nousun ollessa 26,7% ja 46,2% liiketoiminnan mittareilla.
  • Kasvua tapahtui tasaisesti vuoden aikana asiakasmäärässä sekä asiakashankkeissa.
  • Katsomme kiitollisina taaksepäin vuoden 2021 kotimaan liiketoimintaamme, mutta myös kansainvälisesti tunnistettavuuden kasvuun. Olemme saaneet menestyneesti tuottaa ratkaisuja ja kasvattaa liiketoimintaamme Keski-Euroopassa Zürichin kaupungin yhteistyömme tiivistyttyä.
  • Cloudrivenilla saimme myös vahvistettua tiimiämme rautaisilla ammattilaisilla tiimimme kasvaessa 35 asiantuntijaan. Tästä on hyvä jatkaa ja luoda entistä vahvempia ratkaisuja asiakkaillemme.

Odotukset vuodelle 2022

2022 year expectations

Hybridityö on tullut jäädäkseen, ja digitalisointi jatkaa kasvuaan vahvasti. Odotammekin vuodelta 2022 yhä lisääntyvää kasvua. Uskomme tekoälyn ottavan tilaa markkinoilla vahvistaen datapohjaisen lähestymisen digitalisointiin. Tämän vuoden aikana saamme varmasti nähdä, miten erottelu yksittäisten teknologiapalveluiden välillä hälvenee, kun yhä useammat alkavat hyödyntää eri alustoja liiketoiminnan kasvuun. Markkinat ovat muuttuneet viime vuosina, mikä näkyy asiakkaiden lisääntyneenä tyytyväisyytenä, kun autamme heitä hyödyntämään Microsoftin pilviteknologioita laajasti, ja luomme optimaalisen, arvoa tuottavan ratkaisun. Haluamme olla auttamassa asiakkaitamme jatkossakin ja mahdollistaa heille mutkatonta palvelua liiketoiminnan eri osa-alueille, kuten markkinointiin, myyntiin ja viestintään sekä asiakkaiden että henkilöstön kesken.

Yrityksemme jatkaessa kasvuaan haluamme yhä pitää huolta työntekijöistämme. Meillä opitaankin vauhdilla ja yhdessä. Meille tärkeitä arvoja ovat jatkuva kouluttautuminen, yhteisö ja hyvä ilmapiiri, joka myös kantautuu asiakkaisiimme asti. Vuodesta 2021 koko henkilöstömme varmasti muistaa yhteisen päivämme Varalan urheiluopistolla, jossa päivän aikana rakensimme monipuolisen sovelluksen hyvässä yhteishengessä ja yhteisössä. Tätä yhteishenkeä ja innostavaa mutta asiantuntevaa ilmapiiriä pidämme mukanamme myös alkaneena  vuonna.

Vuosi 2022 on jo tuonut meille digitalisointiin isoja uusia asiakkuuksia eri toimialoilta aina julkishallinnosta finanssiin ja vähittäiskauppaan. Olemme onnellisia, että yhä useampi on löytänyt avun palveluistamme. Pääsemmekin työstämään heti uutta asiakkuutta, jossa tiukan tietoturvan priorisoinnin kanssa on päädytty hyödyntämään asiantuntijapalveluamme. Siirrämme miljoonia asiakkaita sisältävän CRM-järjestelmän Microsoftin pilveen. Tämä on taas yksi todistus siitä miten sekä suuremmat että pienemmät yritykset eri toimialoilla hyötyvät tässä ajassa palvelumme selkeydestä, asiantuntijuudesta ja ketteryydestä. On kunnia olla osana tukemassa yritysten liiketoiminnan kasvua ja toimivia palveluita myös vuonna 2022.

Olemme kiitollisia jokaiselle asiakkaalle, sekä vanhoille että uusille, ja jatkamme vuoteen 2022 innostunein odotuksin.

Jukka Koskenkanto

Jukka Koskenkanto
CEO
+358 50 560 4607
jukka.Koskenkanto@cloudriven.fi

Ota yhteyttä