Sijoitus Jukolassa 1296. – ”Ihan ok, mutta parannettavaa jäi”

, ,

Päivitys 30.6.2014: Lopullisissa tuloksissa Coudrivenin sijoitus on 1299. Katso tulokset.

Cloudrivenin ykkösjoukkue cloudriven.fi sijoittui viikonlopun Kuopio-Jukolassa sijaluvulle 1296. Matkaan lähdettiin numerolla 1292, joten viime vuoden Jämsä-Jukolaan verrattuna takapakkia tuli neljä sijoitusta. Ensimmäisen osuuden juoksija Antti Jokinen arvioi haastattelussa, että ”suoritus oli ihan ok, mutta parannettavaa jäi”. Rivien välistä on luettavissa, että joukkue lähtee ensi vuonna Louna-Jukolaan entistäkin nälkäisempänä.

Joukkueen tulos Jukolassa 2014

Joukkueen tulos Jukolassa 2014 (ks. kaikki tulokset)

Kuopiossa kisasi yhteensä 1628 joukkuetta, mikä on muutama enemmän kuin viime vuonna Jämsässä. Vehmersalmen haastava maasto yllätti kuitenkin Espoon lakeuksiin tottuneet suunnistajalupaukset.

”Savolainen vuoristo imi reisistä mehut, mutta kaikkeni annoin, vaikka suuta kuivasi”, kommentoi joukkueen sitkein nainen, vitososuuden juossut Anu Nevalainen.

Vakavimmilta henkilövahingoilta vältyttiin, vaikka kakkososuuden alussa koettiinkin uhkaava vaaratilanne. Joukkueenjohtaja Tuomas Kestin maailma pimeni.

”Otsalamppu osui oksaan ja lampun kiinnitysmekanismi hajosi. Suunnistin sitten sokkona, kunnes aamuaurinko valaisi taas tienoot”, Kesti kertoo. Hämäräsuunnistus ilman apuvälineitä on Kestille kuitenkin tuttua Riihimäen yöstä. ”Harjoittelu auttoi, enkä panikoinut tilanteessa.”

Ankkuriosuuden luottojuoksija, Solteqilta lainattu Mikko Roininen teki viestin viimeisellä osuudella huikean loppukirin. Hän oli koko osuuden 735. ja nosti joukkueen sijoitusta lähes sadalla. Roinista ei tavoitettu enää sunnuntaina kommentoimaan onnistunutta juoksuaan. Joukkueelta saadun tiedon mukaan hän oli vaihtanut välittömästi ankkuriosuutensa jälkeen vapaalle.

1 reply
  1. Avatar
    Anu Nevalainen says:

    Ihan kauheen tyytyväinen ei voi omaan suoritukseen olla, mutta tällä kertaa ei kunto vaan vastannut maaston vaateita. Ensi kerralla sitten tiukempi treeni alle! Voitolla metsään!

    Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *